2777
2789
عنوان

خواهشا تجربتونو راجع به سنگ کلیه بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 171708 بازدید | 185 پست

منم شوهرم نزدیک هفت هشت ساله ک سنگ داره کلیش سنگ سازه.اگ بتونی سنگدون کبک پیدا کنی محشره یعنی در عرض نیم ساعت سنگ 12رو دفع کرد.واقعا از همه‌ی دارو ها بهتره.قطره سنکل هم اگ ی هفته مرتب استفاده بشه خیلی خوبه.قرص روانیتکس هم خوبه.دکتر متخصص ب شوهرم ی قرصی داده بود اسمش فنازومکس بود وقتی ک میخورد ادرارش نارنجی غلیظ میشد اونم عالی بود.بهترین دکتر اصفهان براش قرص نوشته میخای اسماشونو بهت بگم؟

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی جامع از چی درست شده اطلاع داری؟ شماره ای از داروخانه داری؟ 

داروی جامع ترکیباتش داخل کتاب حلیه المتقین هست

خیلی زیاده ترکیباتش و سخت گیر میاد

شماره داروخانه ندارم

باید پیداکنید دیگه

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

منم شوهرم نزدیک هفت هشت ساله ک سنگ داره کلیش سنگ سازه.اگ بتونی سنگدون کبک پیدا کنی محشره یعنی در عرض ...

سنگدون کبک چطور استفاده کرد؟ چرا به جای دارو از همین استفاده نمیکنه  

فنازومکس 100

آلوکیم 100قطره سنکل روزی 25قطره در یک فنجان آب.اگر دردتون شدید شد از داروخونه شیاف دیلوفناک بگیرین استفاده کنید عالیه.اگه تو ادرارتون خون دیدین یعنی تو مثانه سنگ دارین حتما درمان کنید شوهرم ی بار سنگ داشت هی میگفت خودش دفع میشه ی دفعه مثانش خونریزی کرد وقتی میرفت دسشویی ب جای ادرار خون میومد دکتر گفت سنگت چون خیلی بزرگ بوده وقتی ک حرکت میکرد باعث زخم شدن دیواره ی کلیه و مثانه شده.ولی مال شما کوچیکه راحت دفع میشه.حالت تهوع نشونه ی تکون خوردن سنگه اگ سوالی داشتید بپرسید

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!