badshanc مدیر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 623 عنوان خواهشا تجربتونو راجع به سنگ کلیه بگيد | مشاهده متن کامل بحث + 171545 بازدید | 185 پست سنگ 4میل تو دیستال حالب گیر کرده میگن سنگ تو حالب گیر کنه کلیه خفه میشه، چی باعث دفع سنگ حالب ميشه، شنیدم قرص روانتینکس خوبه، تاثیر داره این قرص؟ خواهشا کمکم کنید 1396/10/06 | 20:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
badshanc مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 623 ورزش و دو .بالا پایین رفتن از پله ها همش تاثیر داره.فقط سنگ تو حالب نیاید بمونه.تو کلیه یود بهتر بود آره تو کلیه بود خیلی بهتر بود، از قرص روانتینکس استفاده نکردن؟
shabbu عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 با چی تونستن دفع کنن؟ سنگ های کوچکو هی با خوردن مایعات زیاد .گیاهان دارویی.سنگدان کبک.ترکیب عسل طبیعی و سیاه دانه .خوردن زیاد هندوانه پخته شده...دفع میکنن.البته سنگ کلیه ی بابم ۱۴ میل بودچندتا.شنگ شکن رفت .ولی شوهرم ۱۳ میل بیمارستانتخصصی کلیه تو تبریز عمل سرپای درش اوردن ولی خی هزینه ش نزدیک ۳ تمن شد.
shabbu عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 آره تو کلیه بود خیلی بهتر بود، از قرص روانتینکس استفاده نکردن؟ والا یادم نیس.داروها چی بود.فقط مسکن میدادن با قرص عفونتچون دکتره باور نداشت ۱۳ میل دفع بشه ومیگفت باید درش بیاره
badshanc مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 623 سنگ های کوچکو هی با خوردن مایعات زیاد .گیاهان دارویی.سنگدان کبک.ترکیب عسل طبیعی و سیاه دانه .خوردن ز ... تا حالا از دوتا عطاری داروگرفتم هیچ کدوم تاثیر نداشتن،
طلامامان عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 4737 بیا ک من کوه تجربه امقرص روانیتکس عاااالیه اگه پیداش کنیدقطره سنکل بخورابجو بگیر از این تلخا ۱دونه رو در عرض ۱۰ دقیقه بخورمیگن کاکل ذرتم خوبه ک من اینو امتحان نکردم ⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
badshanc مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 623 بیا ک من کوه تجربه ام قرص روانیتکس عاااالیه اگه پیداش کنید قطره سنکل بخور ابجو بگیر از این تلخا ۱ ... کاکل ذرت امتحان کردم تاثیر نداشت، قرص روانتینکس واسه سنگ حالب تاثیر داره؟
badshanc مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 623 بیا ک من کوه تجربه ام قرص روانیتکس عاااالیه اگه پیداش کنید قطره سنکل بخور ابجو بگیر از این تلخا ۱ ... دلستر میگن چون نوع سنگ نميدونیم خوب نیست
طلامامان عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 4737 کاکل ذرت امتحان کردم تاثیر نداشت، قرص روانتینکس واسه سنگ حالب تاثیر داره؟ اره خوردش می کنهسنکلم عالیهقطره سنکلم بگیر بخورمن درد شدید در حد جون دادن .و بالا می اوردمهمه اینکارو کردم.شوهرم بطری اب جو رو ب زور توی ۱۰ دقیقه بهم داد خوردم ۱ ادرار شدید گرفت با درد شدید تا رفتم دستشویی دفع شد ⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
طلامامان عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 4737 دلستر میگن چون نوع سنگ نميدونیم خوب نیست منم نوع سنگ و نمیدونستم ولی خب خوردم دیگه ⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
badshanc مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 623 اره خوردش می کنه سنکلم عالیه قطره سنکلم بگیر بخور من درد شدید در حد جون دادن .و بالا می اوردم هم ... قطره سنکل هم تاثیر نداشت واسه من، امیدوارم روانتینکس ج بده آلمانیش راحت گیر میاد؟
badshanc مدیر استارتر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 623 اره خوردش می کنه سنکلم عالیه قطره سنکلم بگیر بخور من درد شدید در حد جون دادن .و بالا می اوردم هم ... سنکل از عطاری گرفتم 12تومن، شما هم از عطاری گرفتی؟ چه مدت کارایی که گفتی انجام دادی افتاد؟
طلامامان عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 4737 سنکل از عطاری گرفتم 12تومن، شما هم از عطاری گرفتی؟ چه مدت کارایی که گفتی انجام دادی افتاد؟ از داروخونه ۷تومن فک کنمکمتر از ۱هفته ولی حسابی انجام دادما.روزی ۳۰۰ ۴۰۰ تا طناب میزدمنه پشت هم ولی میزدم.برا منم تو حالب بود ⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
mahtabam9084 عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 1604 طناب زدن . مایعات فراوان و ادرار اور . هندونه . قطره سنکل . ابجو . پله بالا پایین رفتن خدایا راضیم به رضات
طلامامان عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 4737 هندونه ۱دونه کامل تو نیم ساعت خوردم ⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔