2777
2789

مامان‌ها و باباها، اگر کوچولوتون از نوشتن مشق فراریه، اول دلیلشو بفهمید! شاید خستگی، ترس از اشتباه یا علاقه نداشتن باعثش باشه. بدون قضاوت به حرفاش گوش بدید. تشویق و بازی می‌تونه معجزه کنه! یه جدول ستاره درست کنید و برای هر بار نوشتن مشق، یه ستاره بدید. جایزه کوچیک در آخر کار، انگیزه‌شو بیشتر می‌کنه.

زمان مناسب هم خیلی مهمه. بعضی بچه‌ها بعد از مدرسه خسته‌ان؛ شاید بهتر باشه زمان مشق رو به عصر یا بعد از یه استراحت منتقل کنید. برای جالب‌تر کردن کار، مسابقه بذارید یا وسایل خاص مثل مدادهای رنگی بخرید. کنار بچه بشینید و خودتونم یه کاری انجام بدید؛ این کار باعث می‌شه حس کنه تنها نیست. پس به جای دعوا، با صبر و خلاقیت بهش کمک کنید. شما چه روشی برای این چالش دارید؟ 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من کلاس دومه خیلی اذیت میکنه با انواع روش ها پیش رفتیم جواب نداد همین دیشب مامانم براش جایزه خرید و قول داد از این به بعد مشقاشو بنویسه ولی امروز از وقتی از مدرسه اومده عین خیالشم نیست البته من فکر میکنم این که یکم تو ریاضیش ضعیه بی تاثیر نیست بقیه درساش خوب فقط ریاضی به نظرتون دلیلش همینه؟

البته وقتی باهاش کار میکنی اوکی میشه ولی کلا ریاضیش ضعیفه منم چون نمیتونم خودمو کنترل کنم بعضی وقتا و عصبانی میشم باهاش کار نمیکنم میگم اینحوری کار کردن من بدتره 

ولی من همش غصه میخورم نکنه کلا بچه ضعیفی باشه و بعدا که بزرگتر شد درساش بد باشه آخه ما خداروشکر هممون درسامون همیشه خوب بوده

الان یکی از مامانا تاپیک دیگه داره شکایت میکنه میگه بچه م مشق نمینویسه دیگه نفرستم مدرسه بهش گفتم هم ...

راست میگه معلم خواهر منم همینطوره اصلا نه دعوایی نه تذکری فقط تو دفترش مینویسه تکالیف نوشته شود 

واسه همین خواهرمم خیالش راحته که کسی نیست تو مدرسه بهش چیزی بگه نمیگم از روی ترس نوشتن تکالیف خوبه ولی باید از معلم که حساب ببرن