2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی بودم حرف ازدواج شد

193 بازدید | 11 پست

دختر عمم و دختر داییم هردو همسن خودمن شهر دیگه درس میخونن

اونوقت مشاور گاو من شهر خودمو زد تو این شهر لعنتی گیر افتادم

دیشب مهمونی بودیم بحث ازدواج شد بعد مادربزرگم گفت کی بشه که شام عروسیتونو بخوریم

دختر عمم گفت وااا من که تا فارغ‌التحصیل نشم از ازدواج خبری نیست بعد مادربزرگم گفت کی فارغ‌التحصیل میشی ؟ 

گفت حالا معلوم نیست

بچه ها این دانشگاه تهرانه اونجا همش عشق و حال خالصه همیشه استوری هاشو می‌بینم این کافه اون کافست ، سالی یه بارم که حتما باید با دوستاش بره مشهد یه هفته، اون هفته قراره برن مشهد

مسافرت های دیگش که من ازش خبر ندارم بماند

اگه منم تو مجردی انقد عشق و حال میکردم قطعا نمیخواستم حالا حالا ازدواج کنم

اما توی شهر لعنتی خودم گیر افتادم

نه جای تفریحی داره نه من کسیو دارم فقط یه دوست صمیمی دارم

همش از صبح تا عصر توی دانشگاهم عصرم یه ساعت با دوستم میخوایم پیش هم باشیم ساعت هشت نشده هزار بار زنگم میزنن بیا خونه 

بخدا دیگه خسته شدم ، التماسشون کردم یه نصف روز برم اصفهان با دوستم اونجا بگردیم خستگی امتحانا از تنم بره شبم نمیمونم میام خونه برا خواب ( چون ما یکی از شهرستان های اطراف اصفهان زندگی میکنیم ولی نزدیک اصفهانه)

اجازه نمیدن 

حالا دختر عمم و دختر داییم شهر دیگه دانشجوعن و همش مسافرت 

خوش به حالشون من تو این زندگی لعنتی و این شهر لعنتس گیر افتادم😭

خیلی دلم میخاد ازدواج کنم اما حتی خواستگارم ندارم 

میخام بشینم گریه کنم سرمو بکویم تو دیوار 

لعنت به مشاورم که سال کنکور اینجوری برام انتخاب رشته کرد لعنت بهش

اون موقع که من میخواستم انتخاب رشته کنم خوابگاه و شهر دیگه اه و پیف بود اما برای بقیه بچه های فامیل خوب بود فقط من باید زندانی باشم فقط منننننننننننه خاک برسر😭

انگار نه انگار با بقیشون همسنم چقد همیشه بیرون و مسافرتن منم همش دانشگاه و خونه

کاربری چهارمه دیگه سیمکارت ندارم دستت بشکنه اگه‌ گزارش بزنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ارشد برو شهر دیگه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ترم چندی؟ ایشالا واسه فوق لیسانس میری شهر دیگه 🥲

ترم شش

همه همسنیم

بخدا میدونم اونموقع هم نمیزارن برم

تازه الان شور و شوقشو دارم

ارشد انقد سخته که به هیچ کاری نمیرسی فرقی نداره شهر خودت باشی یا شهر دیگه 

ترم ششهمه همسنیمبخدا میدونم اونموقع هم نمیزارن برمتازه الان شور و شوقشو دارمارشد انقد سخته که به هیچ ...

ارشد که وقت آزاد بیشتری داری توی هفته 😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بیخیال، فقط لطفا به خاطر این چیزا خودتو گیر ازدواج بد ننداز اگر به خاطر این چیزا بدون تحقیق و شناخت و به خاطر وابستگی و تنهایی رهایی از شرایط مجردیت بخای ازدواج کنی بعدش تازه میفهمی که چه غلطی کردی

بیخیال، فقط لطفا به خاطر این چیزا خودتو گیر ازدواج بد ننداز اگر به خاطر این چیزا بدون تحقیق و شناخت ...

خواستگارم ندارم که فکر این چیزا باشم

دلم میخاست منم از مجردیم لذت می‌بردم اما همش داره تو تنهایی و روزمرگی میگذره..

خواستگارم ندارم که فکر این چیزا باشمدلم میخاست منم از مجردیم لذت می‌بردم اما همش داره تو تنهایی و رو ...

کتاب بخون(غیردرسی منظورمه) ، فیلم ببین، برو باشگاه ورزش کن، کیک بپز و خلاصه کلی برنامه های فان برای خودت بچین. در ضمن تو ارشد هم وقت ازادتری داری و کی گفته ارشد خیلی سخته اصلا هم اینطور نیس واحدها کمترن و کمتر امتحان درگیری نمره این چیزاس فقط پایان نامه است که اونم با برنامه ریزی پیش میری اتفاقا خیلیم خوبه