2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم ذهنم رو کنترل کنم

95 بازدید | 17 پست

بچه ها میخوام لاغر شم

میدونم ک با کم خوردن و ورزش و تحرک میشه.

اما انگار خر مغزمو خورده اصلا کنترلی روی خودم و غذا خوردنم ندارم

مثل خرس میخورم میدونم نباید بخورم اما باز ادامه میدم. 

ب خودم باشه هر چی پول دارم غذا میخورم

دارم میترکم کمکم کنید 

۸۲ کیلو ام با قد ۱۶۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید یه برنامه داشته باشی و طبق برنامه جلو بریاینکه خودت تصمیم بگیری کمتر بخوری کم جواب میده

تا حالا چند بار برنامه‌غذایی گرفتم. متاسفانه ی روز رعایت میکنم ی‌روز نه. نمیتونم غذا میبینم همه چی یادم میره باز بعدش میگم کاش نمی‌خوردم باز میگم از فردا اما هیچ وقت موفق نشدم تا حالا

به خودت بگو اینهمه خوردم . چی شد؟

دقیقا همین میاد تو ذهنم اما باز وقت خوردن یادم‌میره .

دارم دیوونه میشم فک کن پسر عموی همسرم همسن خودمه چند بار ب روم اورده که خیلی چاقی در این حد متنفرم ازش

تا حالا چند بار برنامه‌غذایی گرفتم. متاسفانه ی روز رعایت میکنم ی‌روز نه. نمیتونم غذا میبینم همه چی ی ...

چندسالته؟

توی پی وی چندتا سوال دارم ازت

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

بیشترین حجم چربی کدوم قسمته؟افتادگی در قسمت شکم و پهلو داری یا خیر؟محدودیت انجام حرکات ورزشی ؟

شکم بزرگه  دو تا زایمان طبیعی داشتم. پهلو هم دارم پو قسمت پشتم سرشانم اما بیشتر شکم و پهلو. محدودیت ندارم برای ورزش اگ تنبلی نکنم

شکم بزرگه دو تا زایمان طبیعی داشتم. پهلو هم دارم پو قسمت پشتم سرشانم اما بیشتر شکم و پهلو. محدودیت ...

با روزی ۱۵ دقیقه پیاده روی شروع میکنیم

البته پیاده روی تند

وقتی شروع کردی بهم پیام بده

با روزی ۱۵ دقیقه پیاده روی شروع میکنیمالبته پیاده روی تندوقتی شروع کردی بهم پیام بده

پیاده روی رو اکی هستم خیلی دوسش دارم مشکل من بیشتر روی خوردنه نمیتونم غذا نخورم یا کنترل کنم . ی وعده کم میخورم سر سفره باز ی ساعت بعدش اتقد میخورم که ۳ تا وعده رو جبران می‌کنه 

پیاده روی رو اکی هستم خیلی دوسش دارم مشکل من بیشتر روی خوردنه نمیتونم غذا نخورم یا کنترل کنم . ی وعد ...

شما پیاده روی رو انجام بده 

هر روز