2777
2789
عنوان

مگه میشه بدون ایدی باشی

82 بازدید | 9 پست

من روبیکا نداشتم تازه نصب کردم برای ی کاری بعد باز حذف کردم 

وقتی نصب کردم نیم ساعت بعد ی نفر بهم پیام داد ولی بدون ایدی بود مگه میشه بدون ایدی باشه؟

چطوری من روبیکا نمیرم اصلا و ندارم برای همین زیاد اطلاع ندارم 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا میتونی آیدی نداشته باشید هم ایتا هم روبیکا

من این برنامه هارو نداشتم اصلا

چطوری میشه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
فکر کنم همه جا میشه چه اپ ایرانی چه تلگرام و اینا

من تاحالا  نداشتم روبیکا و ایتا و .....

ولی  تلگرام اره

من این برنامه هارو نداشتم اصلاچطوری میشه

هیچی دیگه وقتی برنامه را نصب کردید خودش آیدی ندارد شما هم توی قسمت آیدی ،آیدی برای خودتون مشخص نکنید

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام خواهر به کمکت خیلی احتیاج دارم

سلام 

بفرمایید

سلام من داشتم تاپیک های مربوط به خیالپردازی ناسازگار رو میخوندم. پیام شما رو دیدم. خواستم بپرسم شما روش درمانی براش سراغ دارید؟

و روانشناس خوب برای این مسئله که آنلاین و تلفنی باشه سراغ دارید؟

سلام من داشتم تاپیک های مربوط به خیالپردازی ناسازگار رو میخوندم. پیام شما رو دیدم. خواستم بپرسم شما ...

سلام 

نه متاسفانه