2777
2789
عنوان

مالمون رو خوردن خیر ندیده💔

224 بازدید | 16 پست

یکی باید یک پولی میداد که نداد و زیرش زد و مالمون رو خورد دو قولوپ اب هم روش

ماهم رو این پول حشتب کرده بودیم و با این کار حقیقتش خیلی تحت فشار مالی قرار گرفتیم

میشه دعا کنین اون خیر ندیده پولمون رو بده؟

میشه دعا کنین رزق روزی به زندگی هممون برگرده🥺

به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم و خیلی کمکم کردن چون عمیقا میدونم دلتون پاکه❤

مرسی از همتون پیشاپش

منم براتون صلوات میفرستم❤

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

من صاحب کارم پولمو خورد ناکس 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کن استغفار بگو ب نیت اینکه طرف پولت پس بده سی هزار نذر کن هر چقدر میتونی طول روز بگو دوستام‌انج ...

انشالله مرسی از راهنماییت❤

شروع کن استغفار بگو ب نیت اینکه طرف پولت پس بده سی هزار نذر کن هر چقدر میتونی طول روز بگو دوستام‌انج ...

با وضو باید باشیم یا نه 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

ما هم زمینمون تو رشت رو دارن بالا میکشن خدا کمکمون کنه فقط واسم یه صلوات بفرستید

عزیزم ۱۰ تا صلوات فرستادم برات

خدایا فریاد رس هممون باش❤

غروب ک شد موقع اذان دستات بگیر رو به اسمون و نفرینش کن ببین بعدش چ بلایی سرش میاد

نفرین به زندگی خودم برمیگرده بنظرم کار خوبی نیست💔ولی مطمئنم خدا قلب شکسته من و خانوادمو میبینه میدونم سکوت نمیکنه😞💔