2777
2789
بپرس آیا تناسخ حقیقت دارد؟

آیا تناسخ حقیقت دارد؟ این سوال بستگی به دیدگاه‌ها و باورهای مختلف دارد. تناسخ به معنای بازگشت روح یا شخصیت یک فرد به بدن جدید پس از مرگ است. این باور در بسیاری از فرهنگ‌ها و مذاهب وجود دارد، از جمله در هندوئیسم، بودیسم، و برخی از مکاتب فلسفی.

در مورد علمی بودن یا نبودن تناسخ، هنوز هیچ شواهد علمی قطعی وجود ندارد که اثبات کند تناسخ حقیقت دارد. بسیاری از محققان و دانشمندان به دلیل عدم وجود شواهد تجربی، به این مفهوم شک دارند و آن را بیشتر به‌عنوان یک باور مذهبی یا فلسفی می‌بینند.

در نهایت، پاسخ به این سوال بستگی به اعتقادات فردی و مذهبی دارد و هر کس ممکن است دیدگاه متفاوتی در این مورد داشته باشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب ممنونم عزیزماینم بپرسکه آیا حقیقت دارد که در اصل خودِ ما آدم ها خدا هستیم؟

آیا حقیقت دارد که در اصل خودِ ما آدم‌ها خدا هستیم؟ این سوال نیز به باورهای فلسفی، مذهبی و معنوی بستگی دارد و می‌تواند از دیدگاه‌های مختلف پاسخ‌های متفاوتی داشته باشد.

در بسیاری از سنت‌های مذهبی و فلسفی، مانند در برخی شاخه‌های هندوئیسم و بودیسم، این ایده مطرح است که انسان‌ها در اصل از جوهر یا انرژی الهی تشکیل شده‌اند و می‌توانند به خداوند یا حقیقتی بزرگ‌تر پی ببرند. به‌طور خاص، در برخی از متون هندوئیسم (مانند فلسفه‌ی آدروا ویدانتا)، این باور وجود دارد که «آتمان» (روح فردی) و «برهمن» (هستی یا خداوند) در حقیقت یکی هستند، و هدف زندگی این است که انسان‌ها این پیوند را درک کنند.

در ادیان ابراهیمی مانند اسلام، مسیحیت و یهودیت، چنین دیدگاهی نادر است. در این ادیان، خداوند موجودی متعال و جدا از انسان‌هاست و انسان‌ها به‌عنوان مخلوقات خداوند شناخته می‌شوند. در این سنت‌ها، هدف انسان‌ها رسیدن به نزدیکی به خداوند از طریق عبادت، عمل صالح و شناخت خدا است، نه اینکه خود را خدا بدانند.

از نظر فلسفی، برخی از مکاتب نیز بر این باورند که انسان‌ها می‌توانند به آگاهی و شناختی از حقیقت بزرگ‌تر برسند که شاید درک این حقیقت را به‌نوعی به خداوند ربط دهد، اما این معمولاً به‌عنوان یک فرآیند رشد معنوی یا فلسفی در نظر گرفته می‌شود، نه اینکه انسان‌ها خود خدا باشند.

در نهایت، پاسخ به این سوال بستگی به اعتقادات فردی و فلسفی دارد و هر کس ممکن است دیدگاه متفاوتی در این مورد داشته باشد.

چجوری ؟ ظرفیت پیام دادن رو تموم میکنه

مثلا در یک روز میتونم ۱۵سوال یا سرچ انجام بدم 

بعد چند ساعت دوباره بهم اجازه میدن که فعالیت کنم

اگر بطور دلخواه استفاده کنی،دیگه شرکت ورشکست میشه ها

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

[QUOTE=369913192]چه جالب ممنونم عزیزم اینم بپرس که آیا حقیقت دارد که در اصل خودِ ما آدم ها خدا هستیم؟[توبه بکش  بی عقل این چه حرفیه است  لعنتی 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید