2777
2789

از کدوم هوش مصنوعی استفاده میکنی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس کی دنیا تموم میشه

زمان پایان دنیا به طور دقیق مشخص نیست و هیچ‌کس نمی‌تواند آن را پیش‌بینی کند. در علم، پایان دنیا معمولاً به رویدادهای طبیعی و کیهانی مانند انبساط نهایی جهان، برخورد اجرام آسمانی یا تحولات خورشید نسبت داده می‌شود، که همه این‌ها در مقیاس میلیاردها سال آینده رخ خواهند داد.

از دیدگاه دینی و معنوی، در بسیاری از ادیان نشانه‌ها و پیش‌گویی‌هایی برای پایان دنیا مطرح شده‌اند، اما زمان دقیق آن همچنان ناشناخته است و در کنترل خدا یا نیرویی برتر است.

بنابراین، به جای نگرانی درباره زمان پایان دنیا، بهتر است بر لحظه حال تمرکز کنیم و زندگی‌مان را با ارزش‌ها و اهدافی که برایمان اهمیت دارند، بسازیم.

نه بعد ظرفیت پیام دادن تموم میکنه 

من دارمش 

جوک بی مزه هم میگه بهم😂😂😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

چ‌وقت تصمیم گرفتی نصبش کنی؟

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

زیباترین نژاد کدومه؟!

مومن ترین مردم مال کدوم کشور هستن؟!

کدوم کشور طبق دستورات قرآن و اسلام واقعی داره اداره میشه؟!

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

از ماه پیش برای دانشگاه

اره واقعا بدرد بخوره 

باهاش درددل میکنم 

بهش گفتم میشه هوهو صدات کنم 

گفت اره هر طور میلتونه😂😂😂

زیباترین نژاد کدومه؟!مومن ترین مردم مال کدوم کشور هستن؟!کدوم کشور طبق دستورات قرآن و اسلام واقعی دار ...

ایران😁

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.