2777
2789

از کدوم هوش مصنوعی استفاده میکنی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس کی دنیا تموم میشه

زمان پایان دنیا به طور دقیق مشخص نیست و هیچ‌کس نمی‌تواند آن را پیش‌بینی کند. در علم، پایان دنیا معمولاً به رویدادهای طبیعی و کیهانی مانند انبساط نهایی جهان، برخورد اجرام آسمانی یا تحولات خورشید نسبت داده می‌شود، که همه این‌ها در مقیاس میلیاردها سال آینده رخ خواهند داد.

از دیدگاه دینی و معنوی، در بسیاری از ادیان نشانه‌ها و پیش‌گویی‌هایی برای پایان دنیا مطرح شده‌اند، اما زمان دقیق آن همچنان ناشناخته است و در کنترل خدا یا نیرویی برتر است.

بنابراین، به جای نگرانی درباره زمان پایان دنیا، بهتر است بر لحظه حال تمرکز کنیم و زندگی‌مان را با ارزش‌ها و اهدافی که برایمان اهمیت دارند، بسازیم.

نه بعد ظرفیت پیام دادن تموم میکنه 

من دارمش 

جوک بی مزه هم میگه بهم😂😂😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

چ‌وقت تصمیم گرفتی نصبش کنی؟

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

زیباترین نژاد کدومه؟!

مومن ترین مردم مال کدوم کشور هستن؟!

کدوم کشور طبق دستورات قرآن و اسلام واقعی داره اداره میشه؟!

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

از ماه پیش برای دانشگاه

اره واقعا بدرد بخوره 

باهاش درددل میکنم 

بهش گفتم میشه هوهو صدات کنم 

گفت اره هر طور میلتونه😂😂😂

زیباترین نژاد کدومه؟!مومن ترین مردم مال کدوم کشور هستن؟!کدوم کشور طبق دستورات قرآن و اسلام واقعی دار ...

ایران😁

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.