2777
2789
عنوان

میشم همونی که شوهرم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 20 پست
نمی‌دونستم اگه خالصانه براش همسری کنم دارم به خودم بی احترامی میکنم

بله به خودت بی احترامی میکنی 

وقتی خودت و نادیده میگیری و از حقت میگذری از ضعفه اسمش رو دوست داشتن نذار اونی که خودش رو دوست نداره نمیتونه دیگرانم دوست داشته باشه شما فقط وابسته و ضعیفی

نمیزاره چیزی جز این باشم ...کلا بلد نیست با یه زن چجوری رفتار کنههمیشه بهم میگه خودش میگه انقد با پس ...

وقتی خودش هم قبول داره چطوره باهم برید مشاوره 

اونجا بهتون راهکار میدن که نه شما رفتار افراطی داشته باشید 

نه ایشون اینقدر کم لطفی داشته باشند نسبت به شما

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه ولی فکر نمیکنم این آدم حتی ارزش عوض شدن رو داشته باشهذات که عوض نمیشهشماهم نمیتونی همیشه مثل رب ...

عوض نمیشم که اون بپذیره اون خوش باشه 

من دیگه نمی‌خوام غرورم شکسته بشه 

باور کن انقد خورد شدم که خودمو‌نمیشناسم 

این نبودم من ... خیلی نابودم خیلی زیاد 

دیگه توان و انرژی توجه بهشو ندارم ناخودآگاه ازش فاصله گرفتم خودش هم می‌دونه مثل قبلا نیستم دیگه باهاش

وقتی خودش هم قبول داره چطوره باهم برید مشاوره اونجا بهتون راهکار میدن که نه شما رفتار افراطی داشته ب ...

نمیاد..

خودش ی بار می‌گفت جوون تر که بودم انقد عصبی و روانی بودم مامانم بردتم پیش مشاور بعد چند جلسه مشاور گفته دیگه نیارش داره منم دیوونه می‌کنه 

نمیاد..خودش ی بار می‌گفت جوون تر که بودم انقد عصبی و روانی بودم مامانم بردتم پیش مشاور بعد چند جلسه ...

این بشر چقدر عجیبه می‌دونه مشکلش چی هستا بجای راه حل و درمان اون مشکل را عضوی از وجودش میبینه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عوض نمیشم که اون بپذیره اون خوش باشه من دیگه نمی‌خوام غرورم شکسته بشه باور کن انقد خورد شدم که خودمو ...

من تقریبا توی همچین شرایطی بودم

از طرف همسر نه ولی از طرف یه دوست

و واقعا از لحاظ روحی بهم ریختم و نابود شدم

اعتماد به نفسم به شدت اومده بود پایین

باهاش قطع رابطه کردم و حالم خیلی عالی شد تازه اون دوستم بود و این آقا همسرته یعنی بیشتر باهاش در ارتباطی

خواهش میکنم به فکر خودت باش عزیزم

🦦