2777
2789
عنوان

میشم همونی که شوهرم میخواد

534 بازدید | 20 پست

همیشه وقتی میرم خونشون دوست دارم از لحظه ای که میرم تا لحظه ای که برمیگردم خونه کنارم باشه منتها اون دوست داره بره بیرون پیش رفیقاش 

وقتی میبینم لباس بیرون میپوشه تک‌تک سلول های بدنم نرفتنش رو داد میزنن وقتیم صدای در میاد بال در میارم اما اون از این بدش میاد ، دوست نداره بمونه خونه 

بعضی وقتام ظهرا تا ۲و۳ خوابه منم باید منتظر بمونم بیدار بشه که بره بیرون ی دور بزنه بعد بیاد ناهار بخوریم 

خودش هم بهم میگه بیا ، البته واسه این میگه برم غذا بپزم چون مادر نداره ... اگرم نرم یک هفته دعوا و ناراحتی ...

من خیلی دوسش دارم خیلی زیاد حاضرم هرکاری کنم که به چشمش بیام که دوسم داشته باشه داره ها ثابت شده که داره ولی احتراممو نداره خیلی راحت جلوی جمع ضایعم می‌کنه .. رازدارم نیست اگه ی اشتباهی کنم دعوامون بشه کاری می‌کنه همه متوجه بشن 

من دیگه منتظرش نمیمونم دیگه برام مهم نیست اومدن و رفتنش 

توی جمع همیشه احترامش رو داشتم همیشه هواشو داشتم 

دیگه توی جمع باهاش سرسنگین برخورد میکنم سعی میکنم صمیمی نباشم باهاش که تهش بهش بربخوره و جلوی خونوادش کتکم بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل خودتی...خودتو بیاری پایین بقیه پایین‌تر میارن.. مگ کلفتی ک نهار بپزی بخوره بره بیرون؟ 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

مشکل اینه که نقش مادرش را ایفا کردید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من دیگه منتظرش نمیمونم دیگه برام مهم نیست اومدن و رفتنش توی جمع همیشه احترامش رو داشتم همیشه هواشو د ...

ای وای دستش بشکنه الهی 

چرا با این وجود دوستش داری؟ خب این ثابت میکنه تو فکر‌میکنی دوستت داره ولی اون نداره

من دیگه منتظرش نمیمونم دیگه برام مهم نیست اومدن و رفتنش توی جمع همیشه احترامش رو داشتم همیشه هواشو د ...

اینا رو تو ظاهر هم نشون بدی باز اتفاق خاصی نمیفته عزت نفس و دیگران حسش میکنن نمیخواد تو چیزی بگی یا کاری کنی ناخوداگاه رفتارشون تغییر میکنه لطفا روش کار کن

می‌دونم ولی من قسم خوردم که دیگه عوض بشم خودخواه بشم خودم اولویت خودم باشم

باشه ولی فکر نمیکنم این آدم حتی ارزش عوض شدن رو داشته باشه

ذات که عوض نمیشه

شماهم نمیتونی همیشه مثل ربات رفتار کنی

لایق کسی هستی که دوست داشتنت رو قدر بدونه نه این آدم

🦦
مشکل اینه که نقش مادرش را ایفا کردید

نمیزاره چیزی جز این باشم ...

کلا بلد نیست با یه زن چجوری رفتار کنه

همیشه بهم میگه خودش 

میگه انقد با پسرای اراذل و اوباش گذشتم 

که بلد نیستم با تو رفتار کنم مثل اونا با تو رفتار میکنم