2777
2789
عنوان

پیرسینگ کی انجام داده

57 بازدید | 6 پست

پیرسینگ بینی ،بعدها بخوام استفاده نکنم جاش میمونه؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله جاش میمونه اگه پیرسینگ نداشته باشین به طور مداوم ممکنه بعد ۲ دوسال بسته شه

یعنی حتی اگه ترمیم کننده استفاده کنم بازم جاش میمونه؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بستگی به خودت داره که زخمت کی خوب میشه، ولی روی صورت بد جاش میمونه اگر بعدا میخوای برداری نزنی خیلی بهتر

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
بستگی به خودت داره که زخمت کی خوب میشه، ولی روی صورت بد جاش میمونه اگر بعدا میخوای برداری نزنی خیلی ...

مثلا من ۲ سال استفاده کنم خب بعدش ممکنه واسم خسته کننده باشه و نخوام دیگه استفاده کنم

یعنی حتی اگه ترمیم کننده استفاده کنم بازم جاش میمونه؟

اونطوری باید با پزشک مشورت کنین فکر میکنم امکان اینکه ترمیم بشه باشه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن