زرورق مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 7584 عنوان پیرسینگ کی انجام داده 57 بازدید | 6 پست پیرسینگ بینی ،بعدها بخوام استفاده نکنم جاش میمونه؟ چه کسی میداند؟ که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟ که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗 1403/11/06 | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریا0000 عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 2098 من پیرسینگ چال کمر دارم اره میمونه ولی خیلی ریزه معلوم نمیشه بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4115 بله جاش میمونه اگه پیرسینگ نداشته باشین به طور مداوم ممکنه بعد ۲ دوسال بسته شه " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
زرورق مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 7584 بله جاش میمونه اگه پیرسینگ نداشته باشین به طور مداوم ممکنه بعد ۲ دوسال بسته شه یعنی حتی اگه ترمیم کننده استفاده کنم بازم جاش میمونه؟ چه کسی میداند؟ که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟ که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
پروانه7071 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1503 بستگی به خودت داره که زخمت کی خوب میشه، ولی روی صورت بد جاش میمونه اگر بعدا میخوای برداری نزنی خیلی بهتر عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل
زرورق مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 7584 بستگی به خودت داره که زخمت کی خوب میشه، ولی روی صورت بد جاش میمونه اگر بعدا میخوای برداری نزنی خیلی ... مثلا من ۲ سال استفاده کنم خب بعدش ممکنه واسم خسته کننده باشه و نخوام دیگه استفاده کنم چه کسی میداند؟ که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟ که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4115 یعنی حتی اگه ترمیم کننده استفاده کنم بازم جاش میمونه؟ اونطوری باید با پزشک مشورت کنین فکر میکنم امکان اینکه ترمیم بشه باشه " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن