2777
2789

این روانشناسا هی میگن داد نزنید فلان کنید بسار کنید

من تا همین یک ماه پیش از گل نازکتر بهش نگفتم و نذاشتم کسی هم بگه

همه گفتن لوسش کردی فلان من گفتم نه

خیلی رفتارهاش بده

به شدت لجباز

مدام همه چیز رو پرت میکنه 

اعصابش خورد بشه یه چیزی رو ندی بهش میره در خونه رو باز میکنه جیغ میکشه تو راهرو

لیوان پرت میکنه وسایل خونه رو میندازه

زده تلویزیون مامانمو شکسته

مامانمم حساس

بخدا خسته شدم به فکر اینده باشم به فکر پول باشم حال روحیمو خوب کنم از دست این بچه چیکارکنم

اب میریزه همیشه کل خونه ما خیس 

همه فرشارو کثیف کرده به هیچ صراطی مستقیم نیست

هی جلوی خودمو‌میگیرم نزنمش میگم‌نمیفهمه

اما من این وسط چیکارکنم مامانم از یور زندگی از یور

اینم بگم طلاق گرفتم‌خونه مامانمم

مامانمم هی غر میزنه سر فاطمه حق هم داره چندبار تا حالا وسیله تو صورتش پرت کرده وسایلش رو شکونده

منم تازکیا دیگه مجبورم سرش داد بزنم بعد از عذاب وجدان میمیرم بخدا نمیدونم چیکارکنم

دیگه خیلی عصبیم کنه میذارمش تو یه اتاق با چراغ روشن و اسباب بازی هاش و برای چند دقیقه درو میبندم بعد میرم میارمش بازم عذاب وجدان میگیرم

اما‌کاری از دستم برنمیاد😭

چند سالشه

3تا4ساله در سن لجبازی هس

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالشه3تا4ساله در سن لجبازی هس

۲ سالش از قبل دوسالگی شروع شد الان خیلی زیاد شده

یا خدا ۳ سالگی چیکارکنم‌پس

خونه خودم بود مهم نبود 

اما اینجا خونه من نیست

چندبار تا حالا خواسته بیرونم‌کنه به خاطر دخترم

من حقیقتا مخالف این تربیت نوین روانشناسام اما شما حتما مشاوره ببرش 

در کل همه بچها تو این سن لجباز میشن

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

ببرش پیش تراپیست کودکبنظر میاد کمبود محبت دارهحال نه از سمت شما لزوما احتمالا چون از پدرش جدا شده

اتفاقا باباش همیشه پیششه باهم‌میرن باشگاه بیرون همه جا

شبا که دیگه رسوای عالممون میکنه

خواب دوست نداره 

اونقدر جیغ میزنه گریه میکنه نمیخوابه همسایه ها از دستش عذابن

اونقدر گریه میکنه خوابش ببره

به هیچ صراطی مستقیم نیست

۲ سالش از قبل دوسالگی شروع شد الان خیلی زیاد شدهیا خدا ۳ سالگی چیکارکنم‌پسخونه خودم بود مهم نبود اما ...

تا چهار پنج که بدترم میشن نمیتونی مستقل بشی چرا جدا شدین طفلی بجه لابد کمبود محبتم داره 🥺🥺

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
ببرش مشاوره فکر کنم رفتار درمانی گزینه خوبی باشه

پولشو ندارم‌برفرض جور کنم هم فکرنکنم چیزی بفهمه

چون نمیتونه زیاد حرف بزنه

مشاور چجوری میخواد باهاش رفتاردرمانی کنه 

۲ سالش از قبل دوسالگی شروع شد الان خیلی زیاد شدهیا خدا ۳ سالگی چیکارکنم‌پسخونه خودم بود مهم نبود اما ...

پسر من بچه بود این رفتارها را میکرد منم زیاد محل  نمیدادم هیچ مشکلی هم با باباش نداشتم خونه هم آروم بود کمبود محبت هم نداشت . ولی عین دختر شما بود . الان بزرگ شده یه مشکلات دیگه براش پیش اومد مشاورها تشخیص بیش فعالی دادند که درمان نشده

خدایا شکرت

اتفاقا باباش همیشه پیششه باهم‌میرن باشگاه بیرون همه جاشبا که دیگه رسوای عالممون میکنهخواب دوست نداره ...

مگه نمیگین جدا شدین چطور همیشه با باش هست؟؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
تا چهار پنج که بدترم میشن نمیتونی مستقل بشی چرا جدا شدین طفلی بجه لابد کمبود محبتم داره 🥺🥺

نه بابا باباش هر دقیقه پیشش

مامان بزرگ بابابزرگا پیششن همیشه

هرروز پیش باباش یعنی خودم اینطوری خواستم

اگه از سر کمبود محبت باشه باید با حرص باشه ولی اون میخنده حرص مارو دربیاره