2777
2789

الان میگم چی رو می خواستم نجات بدم ، چرا فکر کردم ازدواج کنم می تونم درستش کنم چون همدیگه رو دوست داریم 

چرا وقتی هنوز خودم رو نشناخته بودم ازدواج کردم 

باید روی خودم کار می کردم بعد یه انتخاب درست می کردم 

حتما که نباید ادم با کسی که دوسش داره ازدواج کنه ، آدم باید با کسی که درکش میکنه و هدف های مشترک دارن ازدواج کنه 

همه صد خودم رو گذاشتم ولی نشد چون نخواست و الان دوتا بچه جدایی شده تنها هدف مشترک ما 

این حرف ها رو برای درد دل نمیزنم برای این میگم که از تجربه من استفاده کنید ، چون ارزش نداره هر چیزی رو ادم خودش تجربه کنه 

بهترین سال های زندگیم به دعوا و بی مسئولیتی هاش گذشت ، آینده بچه هام برام مهم بود ولی برای اون نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حرفات درسته

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

دقیقا افتادم تو چنین منجلابی یه بچه ام آوردم من شب و روز به آینده بچم فکر میکنم به قسط و بدهی ولی این برعکس منه از دستش خسته ام بی فکر و بی حساب کتابه از پول قسط مون یک میلیون خرج بی مورد کردع الان باید ق ض کنین

مثل من حالا شما شوهرت دوست داشتی و این بهت نیرو میداد اما من ازدواجم انتخاب والدینم بود و لی بازم هم ...

الان میگم شاید فکر می کردم که دوسش دارم ، شاید از اول نداشتم

خیلی وقتا آدم عادت رو با دوست داشتن اشتباه می‌کنه خیلی وقتا می‌دونه که راهش بی سرانجامه ولی جرات ندا ...

من امید داشتم به درست کردن و درست شدن ، ولی الان دیگه امیدی نیست و تنها راه جداییه

من امید داشتم به درست کردن و درست شدن ، ولی الان دیگه امیدی نیست و تنها راه جداییه

امروزم از راه اشتباه برگردی برد کردی بیست سال دیگه میگی کاش بیست سال پیش تمومش کرده بودم

امید آخرین چیزیست که میمیرد