2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چی؟

تا ازدواجم به شدت لاغر مردنی بودم چقد مجردیام شربت اشتها اور خوردم لباس عروس تو تنم زار میزد

بعد از سقط دومم یهو در عرض یکسال 20 کیلو چاق شدم الان دارم خودمو میکشم از باشگاه و رژیم که لاغر شم 68 کیلو ام الان 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خودم تقریبا ریز اما شوهرم خیلی درشت و قد بلند

ب نظر من ژنتیک خیلی تاثیر داره. ولی تغذیه هم خیلی مهمه 

من خودم بچه بودم فوق العاده بد غذا بودم و هستم. دخترم دقیقا کپی خودم شده. در صورتی که همسرم اشتهاش خوبه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
همش فک میکنم مادر خوبی نبودم که اینجوری شده.همش استرس آیندشو دارم که از همسالانش کوچیکتر میمونه

من لاغر بودم اما قدم از همه بلندتر بود .معلم ها وقتی میبردنم پا تخته فکر میکردن بیماری چیزی دارم لاغرو درازم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
طفلک یه هفته اس کلا دهنش زخم شده و لثه هاش متورم دو بار دکتر بردم خوب نشده یه کیلو هم کم کرده.دیگه د ...

خیلی استرس نداشته باش. بهش منتقل میشه احساساتت. 

نمی گم بیخیال باش. ببر دکتر آز بده شاید کم خون باشه. شربت اشتها بده. ولی حرص نخور استرس،نداشته باش. هم خودت داغون میشی،هم بچه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
یه چیز بهت بگم ولی نگی دروغ میگی بخدا قسم کلاس اول دبستان که رفتم سنجش سلامت 12 کیلو بودم

من باور میکنم پسرم سال دیگه میره کلاس اول13کیلو هست  

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

منم بخاطراینکه پسرم لاغره همیشه حرص جوش میخورم ولی انگارازطرف همسرم کلاژنتیکن بچه عاشون لاغرن پسرای برادرشوعرام تمام لاغرمردنی شوهرمم لاغره خودمم لاغرم برادرشوهرامم وپدرشوهرخدابیامرزمم لاغربودالان پسرم اشتهاش خوبه ماشاا...هزارماشاا...ولی لاغرمونده رشدنمیکنه 

امضام نمیاد😴😉😉😉

یه چیز جالب بگم. میگن اگه خواب بچه خوب باشه سر شب بخوابه قد بلند میشه. مامانم مارو شب ساعت نه یا ده می خوابند. تا دبیرستان هر شب زود می خوابیدم. ولی اصلا قد بلند نشدم. اتفاتفاقا کوتاه هم شدم

ب نظرم قد هم ربطی به ساعت خواب نداره. فقط،ژنتیک و تغذیه و یکم ورزش 

استارتر از من میشنوی داروهای اشتها اور به بچت نده خیلی عوارض داره

من خیلی زیاد خوردم داروهای اشتها اور اول اینکه تا مدتی که میخوردم چاق بودم بعد که قط میکردم لاغر .بخاطر این چاق و لاغرشدنا کمرم پر از ترک های وحشتناکه و اینکه بعضیا میگن نازایی میاره دیگه نمیدونم تا چه حد درسته اما من واقن نازاشدم

حرف اطرافیانمم که روانیم کرده دور و برمم پر از بچه های تپل .پسر داداشم هزار ماشالا 9 ماه کوچیکتر از دخترمه و 14 کیلوئه .کلا هر چی اطرافم بچه هس درشت تر از دختر منن و امان از مقایسه .دلم میخواد همش تو خونه بمونمو دخترمو نبرم جایی

استارتر از من میشنوی داروهای اشتها اور به بچت نده خیلی عوارض داره من خیلی زیاد خوردم داروهای اشتها ...

بعضی،شربت ها خیلی بده. مثل راسیپ. من یه دوره دادن ب دخترم. همش گیج بود و خواب الو. اعصابش خورد بود. تازه نازایی هم میگن میاره 

وای انصافا اشتهاش عالی شده بود 

حرف اطرافیانمم که روانیم کرده دور و برمم پر از بچه های تپل .پسر داداشم هزار ماشالا 9 ماه کوچیکتر از ...

وای ول کن این حرفارو. چقد ساده ای. اگه کسی گفت بگو دختر باید ظریف باشه.