2777
2789

حرص نخور دوستم دعا کن سالم باشه...بززگ میشع تو بلوغ رشد میکنه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی،شربت ها خیلی بده. مثل راسیپ. من یه دوره دادن ب دخترم. همش گیج بود و خواب الو. اعصابش خورد بود. ...

عزیزم من واقن نازا شدم متاسفانه 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
دختر من دو ماه دیگه دو سالش تموم میشه ولی حرف نمیزنه من مشکل با وزنش ندارم فقط حرف نمیزنه

پسر دوست من الان دو سال و دو ماهشه هیچی نمیگه هیچی ها. ولی دوستم انقدر بی خیاله. 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
عزیزم من واقن نازا شدم متاسفانه 

جدی؟ این طوری نگو با علم الان دیگه نازا نداریم 

شما مطمئن هستی ب خاطر شربت ها بوده که باردار شدنتون ب تعویق افتاده؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
تا دلت بخواد انواع و اقسامشو دادم.چاره ای ندارم آخه

وقتی بزرگ بشه به صد تا مرض دچار شه شرمنده نمیشی؟

من بعد از مصرف داروها بدنم به شدت ضعیف شد خیلی مریض میشم و بدنم از شدت ضعف تحمل نگه داشتن جنین نداره و سقط میکنم .نازایی هم دارم .نمیدونم درسته یانه اما بعضیا میگن عوارض داروهای اشتها اور بعد ها مشخص میشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
پسر دوست من الان دو سال و دو ماهشه هیچی نمیگه هیچی ها. ولی دوستم انقدر بی خیاله. 

دختر من نابغه اس بدون توپوق مثل آدم بزرگا حرف میزنه همه ی رنگا رو بلده عاشق مداد و دفتره .یعنی وقتی حرف میزنه همه تعجب میکنن فقط لااااااااغره

جدی؟ این طوری نگو با علم الان دیگه نازا نداریم  شما مطمئن هستی ب خاطر شربت ها بوده که باردار ش ...

نه گفتم که مطمعن نیستم بخاطر داروهاست اما ممکن هم هست که باشه بعید نیس که.پوست بدنم که ترک خورده مطمعنم بخاطر داروهاست.عزیزم بعضی وقتا علم درمقابل نازایی ناتوانه.من هم نازا هستم هم مبتلا به سقط مکرر

وقتی بزرگ بشه به صد تا مرض دچار شه شرمنده نمیشی؟ من بعد از مصرف داروها بدنم به شدت ضعیف شد خیلی مری ...

آره از عوارض سیپروهپتادینه.من دیگه فقط ویتامینهای معمولی رو میدم

استارتر تو رو خدا اگر مادر خوبی هستی بزار بدن بچه ات سیر طبیعی خودشو طی کنه

بخاطر حرف مردم عوارض داروها رو بجون بچت ننداز

کاش دختر منم لاغر بود فقط حرف میزد. از پوشک گرفتیش؟ یعنی میگه؟

نگران نباش گلم.بچه ها با هم متفاوتن پسر داداش من تا نزدیکای 3 سالش حرف نمیزد الان انقد حرف میزنه میگیم وااای یکی اینو ساکتش کنه.دخترم تازه یاد گرفته جیششو بگه ولی گاها نمیگه و خودشو کثیف میکنه

استارتر تو رو خدا اگر مادر خوبی هستی بزار بدن بچه ات سیر طبیعی خودشو طی کنه بخاطر حرف مردم عوارض دا ...

عزیزم ان شاءالله مادر میشی و میفهمی آدم نمیتونه دست رو دست بزاره اگه هیچی ندم بهش دلم آروم نمیشه.البته الان فقط آهن و مولتی ویتامین میدم