2777
2789
عنوان

بهترین وسیله زندگیتون

155 بازدید | 9 پست

دیدید یه موقع یه وسیله می خرید هر چند گرون ولی به کارتون نمیاد ولی یه وسیله میخرید هر چند ارزون خیلی براتون کار راه اندازه و خیلی به درد میخوره .من خودم بی خاصیت ترین وسیله ای که خریدم مولتی کوکر بوده بهترین وسیله که خریدم و به دردم خورده فلوسر واتر بوده .عشق میکنم باهاش😍😍

پلوپز، چای ساز، خردکن

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این مدلا، بهترین وسیلم دستگاه بخور سرده. من پوست و مو و حتی بینی و گلوم خیلی خشکه. اینو که خریدم نود درصد بهتر شدم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فلوسر واتر چیه

خیلی وسیله باحالیه منم بلد نبودم چیه اولین چیزی هست که تو اینستا دیدم که به درد بخور بود.یه چیز هست مثل اون اب پاش تو دندانپزشکی بعد مسواک باهاش دهنتو بشوری قشنگ دندونات تمیز میشه و اصلا دیگه دهن بوی بد نمیگیره تا چندین ساعت

تو این مدلا، بهترین وسیلم دستگاه بخور سرده. من پوست و مو و حتی بینی و گلوم خیلی خشکه. اینو که خریدم ...

خداروشکر خیلی به دل میشینه این وسایل که واقعا مشکل ادمو حل میکنه

اینا خوب بودن برات؟

آره واقعاً کار راه انداز هستن، قشنگ اگه نباشن لنگ میشم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!