2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 59 پست

اومدیم خونه من رختخوابشو انداختم تو پذیرایی خودم رفتم تو تخت.

بعد یه چند دقیقه اومد گفت چرا داری بچه بازی درمی‌آری مگه من چی گفتم فقط گفتم منبت رو با دست میزنن این دیگه قهر کردن داره

منم گفتم همینکه تو خودت مسایلی که آنقدر واضح بوده رو متوجه نشدی و تازه اومدی داری بمن میگی بچه بازی درمیارم یعنی من حرفی با تو نمیتونم داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مبل افتاد.من گفتم که من اونموقع که دنبال مبل می‌گشتم خود تولیدی ها میگفتن هیچ منبتی ما صفر تا صد ...

من میگم هرچی گفتن سکوت بهتره ولش انقدر زر بزنن

بااون جاری نخد آشی سوال کردن جواب بده

ایناکه اینجور بزار آرزو صحبت کردنت داشته باشن 

برا اینکه دهنت باز کنی یچی بگی له له بزنن برات 

ولش تو فکرش نرو عزیزم

بچه هم ک نیستید چرا اینقد بحث میکنید... باید ب شوهرت بگی ک توی جمع احترام متقابل ازت میخوام

آفرین. اولش که گفتم تو نمی‌خوای حرف بزنی آخرش کاری می‌کنی من مقصر بشم و منو به غلط کردن بندازی.

بهش گفتم تو چرا جلوی خانوادت با من بحث راه میندازی. من حتی وقتی قهر باشیم نمی‌ذارم کسی متوجه بشه اونوقت تو بی جهت جلوی دیگران با من بحث می‌کنی و باعث میشی زنداداشت به خودش اجازه بده بامن اونطوری صحبت کنه. من خیلی جلوی خودمو گرفتم که اون وسط بغضم نترکه.

بعدم چه تعصب کشی داری از صاحبکارت بکنی.من میگم کابینت سازی یه کار مردونه ست تو چرا باید بهت بربخوره.

اونم بحث رو کشید به اون سمت که چون صاحبکارم زن هست تو داری اینطوری می‌کنی و من این کارشو جمع میکنم دیگه کار نمیکنم من حوصله ندارم هرروز بخوام بخاطر این با تو دعوا کنم زندگیم خراب بشه و ازین حرفا

انقددددد داد زد سرم. خیلی ترسیدم ازش. هیچکس تا حالا سر من داد نزده.

خیلی ناراحت شدم واقعا

و نمی‌دونم باید چیکار کنم

میدونستم همینطوری میشه همیشه من مقصر میشم در اخر

😒اون جاریت دیگه نخد آشه به توچه آخه شوهر خاله زنکت دیگه چه هوا داری پیدا کرد کابینت سازبرو فنی حرفه ...

همون و بگو. خیلی بد بود همه چی. آخه من خودم کلی هنر بلدم. حالا داشتم اون زنداداشه رو دلداری میدادم. آخر همه ریختن سر خودم

ازدواج اول شما هست؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ب همسرت بگو یکی از سیاست های همسرداری اینه که تو جنع دائم همسرت را نکوبی و سریع ب حرفهاش واکنش نشون بدی ، زن و مرد هم نداره ...

درضمن الان هم قهر نیستم ی کم فضا برام سنگین بوده و حالمم جوری نیس که پیشم باشی ، دلم نمیخواد باهم بحث کنیم وحرمتها بشکنه ، میخوام ادامه این حرفها باشه وقتی هردو ب رفتارمون فکرکردیم و اروم شدیم ....

درضمن ی کم یادبگیر ک با خانمها چطوری رفتار میکنن 

امشب هم ی کم به حرفات فکر کن و خودتو بذار جای من ، اگه بازهم نظرت همین بود اونوقت باهم درموردش حرف میزنیم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به به پس از خاطرات قبلیشم میگه

تازه می‌گفت تو داری بچه بازی می‌کنی که ناراحت شدی اینو من از قصد نگفتم.

گفتم تو منو با این ابعاد نمی‌بینی که کنارت نشستم حتما باید خاطره بازی کنی؟

عزیزم شوهرت و بحث کردن باهاش رو توی جمع بایکوت کن اون جاری بدبختت هم از اول اینطوری خاک تو سر نبوده شوهر اونم انقدر توی جمع کوبیده توی سر زنش که الان از خودش اراده نداره و اونم مثل ویروس این رفتار رو یاد گرفته و عقده‌هاشو سر تو خالی می‌کنه.

اصلا اونها رو در شان خودت ندون که بخوای باهاشون جدی بحث کنی، میدونم آدمی هستی که دلت نمی‌خواد روابط سرد باشه اما قطعا لازمه یه مدت رفتاری که بهت گفتم رو داشته باشی تا دست از سرت بردارن و تا یه چیزی میگی قورتت ندن .

کمتر هم برو خونه‌هاشون اونجا میری شوهرت تکثیر میشه و اونا هم شبیهش رفتار می‌کنن تو منزوی‌تر میشی .

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

من میگم هرچی گفتن سکوت بهتره ولش انقدر زر بزننبااون جاری نخد آشی سوال کردن جواب بدهایناکه اینجور بزا ...

آفرین آفرین

بهش گفتم مقصر منم که آنقدر خودمو با خانواده ی تو قاطی کردم. تو هیچ تقصیری نداری.

این منم که نباید حرف بزنم اصلا من در حد خانواده ی تو نیستم که زنداداشت اونطوری بپره بمن.

واقعا هم تصمیم گرفتم که دیگه تو جمعشون خیلی صمیمی نشم حتی در حد امکان وارد هم نشم.

چون واقعا من خیلی باهاشون فرق دارم از نظر فرهنگی متفاوتیم 🤦🏻‍♀️