2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 59 پست
تازه می‌گفت تو داری بچه بازی می‌کنی که ناراحت شدی اینو من از قصد نگفتم.گفتم تو منو با این ابعاد نمی‌ ...

بگو من که قبول دارم روحیم ظریف و حساسه ولی توهم یه مردی ک ۴۵سال سنته ولی سیاست رفتار با ادمها و همسرت را بلد نیستی و فقط سنت زیاد شده ولی ذره ای از این همه گذرعمر درس عبرت نگرفتی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه می‌گفت تو داری بچه بازی می‌کنی که ناراحت شدی اینو من از قصد نگفتم.گفتم تو منو با این ابعاد نمی‌ ...

ولش کن همه مردها انگار فقط دل شکستنو بلدند

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

نه دوم

این اولین برخورد خ

حرمت شکنانه تو جمع بوده؟

واقعا متاسف شدم

و افرین به پختگی شما که اونجا دعوا راه ننداختی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم شوهرت و بحث کردن باهاش رو توی جمع بایکوت کن اون جاری بدبختت هم از اول اینطوری خاک تو سر نبوده ...

آفرین دقیقا چقدر درست گفتی.

زن سابقش رابطه ی شوهرمو با همه خانواده ش قطع کرده بوده.

الان میفهمم چون جلوی خانوادش واقعا خودشو گم می‌کنه.

این اولین برخورد خحرمت شکنانه تو جمع بوده؟واقعا متاسف شدمو افرین به پختگی شما که اونجا دعوا راه نندا ...

فکر میکنم واقعا اولینش بود یادم نمیاد قبل ازین رو.

خیلی جلوی خودمو گرفتم داشت گریه م می‌گرفت واقعا

بگو من که قبول دارم روحیم ظریف و حساسه ولی توهم یه مردی ک ۴۵سال سنته ولی سیاست رفتار با ادمها و همسر ...

آفرین بهش گفتم من حداقل ۱۰،۱۵ سال دیگه بچم اگر این بچه بازیه. اما تو که دیگه ۵۰ سالته چرا متوجه رفتارت نیستی

فکر میکنم واقعا اولینش بود یادم نمیاد قبل ازین رو.خیلی جلوی خودمو گرفتم داشت گریه م می‌گرفت واقعا

فعلا تو بچه دار شدن دست نگه دار

چطوری اشنا شدین

علت طلاق قبلی آقا چی بوده؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
آفرین آفرینبهش گفتم مقصر منم که آنقدر خودمو با خانواده ی تو قاطی کردم. تو هیچ تقصیری نداری.این منم ک ...

اهمیت نده این روزا سکوت کنی میگن وای چه زن خوبی

بخدا منم بعد یه ماجرایی تو خانواده شوهرم فهمیدم

دیگه مطمین شدم مردها تاآخرررررر عمر بزرگ نمیشن

حالا الان منتظر هم هست من پیشقدم بشم برای آشتی. من خیلیییییی توی قهر کم تحملم نمی‌دونم باید چیکار کنم چطوری جلوی خودمو بگیرم بهیچ وجه نمیخوام من پیشقدم بشم. دلم میخواد اون برام گل بگیره و معذرت بخواد.

دیشبم که می‌گفت ببخشید من گفتم اون احساسی که تو در من بوجود آوردی امشب، یا یه ببخشید درست نمیشه. نمیشه هرکاری میخوای بکنی تهش بگی ببخشید و تمام 

حالا نمی‌دونم چیکار کنم اون پیشقدم بشه

فعلا تو بچه دار شدن دست نگه دارچطوری اشنا شدینعلت طلاق قبلی آقا چی بوده؟

والا می‌گفت زنم بداخلاق بوده اینطوری بوده اونطوری بوده.

ولی خب رابطه ها تو اینطور موقعیت ها ساخته میشن در شرایط نرمال که آدم دیوونه نیست.

حتما خودش هم همین رفتارها رو توی همین شرایط داشته که زنش قاطی کرده.🤦🏻‍♀️

چی بگم والا نمیدونم

آفرین دقیقا چقدر درست گفتی.زن سابقش رابطه ی شوهرمو با همه خانواده ش قطع کرده بوده.الان میفهمم چون جل ...

خب لازمه که شما نشی ابزار انتقام شوهرت از زن سابقش.

هر چی نتونسته اونو جمع کنه میخواد شما رو تحت فشار بذاره که بگه آره این یکیو نمی‌ذارم از زیر دستم دربره‌

اما لازم هم نیست خلاف جهت اون رفتار کنی.وقتی می‌بینی داره تحقیرت میکنه و رفتارش از سر عقده‌ست با حفظ پرستیژ خودت سعی کن از زیرش دربری نذاری آسیب ببینی.

اینطوری بهش می‌فهمونی نمی‌خوای توی زمین اون بازی کنی و به اصطلاح دم به تله نمیدی‌ 

اونم بدبخته طرحواره داره و الان فکر میکنه همه زنها مثل زن اولش هستند.اگه میتونی زندگیتو بسازی بخاطر خودت، یه مدت زیادی سعی کن دوام بیاری تا کرمهای توی دلش که از رابطه قبلی مونده بمیره. و برای دوام آوردن لازمه اول خودت رو دوست داشته باشی، دوم خودت رو دوست داشته باشی و سوم به چشم بیمار نگاهش کنی و سعی کنی زیاد تحریکش نکنی.

امیدوارم به نتیجه‌های خوب برسی عزیزم😘

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

حالا الان منتظر هم هست من پیشقدم بشم برای آشتی. من خیلیییییی توی قهر کم تحملم نمی‌دونم باید چیکار کن ...

بهش پیام بده لیست خرید مثلا رب ، پیاز و ماست ، ی شاخه گل رز 

ممنون🌹 

بعدهم بهش بگو من روی تو حساب دیگه ای باز میکنم ، همیشه باخودم فکر میکنم تو عاقل و بالغ شدی ، اونجاهم داشتم ازت پیروی میکردم ک شما مردی و مغازه ام دی اف را میچرخونی وگرنه ی زن ک نمیتونه ،دیدم ک برگشتی بهم ، به هرحال هردو باید از این بحث و حرفها درس بگیریم و برای بهترشدن زندگیمون ازش استفاده کنیم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اسی براش توضیح بده که حتی اگه فکر میکنه تو اشتباه میکنی 

بازم نیاز نیست تو جمع چیزی رو واسه ت توضیح بده یا بخواد باهات بحث کنه و حرفت و اصلاح کنه همونطور که تو هم اینکارو نمیکنی

من خودم یه بار تو جمع یه کلمه رو اشتباه گفتم شوهرم خنده ش گرفت و گفت که درستش این میشه

منم خیلی بهم برخورد

بعد که رفتیم خونه خودمون واسش توضیح دادم که چقدر این کار تو جمع منو خورد میکنه 

بهش گفتم تا حالا دیدی من تو جمع با تو مخالفت کنم ؟ یا یه چیزی بگی خلاف نظرت حرفی بزنم یا بخواد حرفات و اصلاح کنم؟ میدونی اگه من اینکارو کنم چقدر بهت برمیخوره

شاید شوهر تو هم  متوجه این اشتباهش نباشه چون شوهر من متوجه نبود و واقعا فکر نمیکرد داره اشتباه میکنه تا واسش توضیح دادم