2777
2789

بایدگربه رادم حجله میکشتم که نکشتم😬😬

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین اشتباه من تو دوران عقد صمیمی شدن با خانواده ی شوهر و رفت و آمد زیاد به خونشون بود

به نظر من رابطه با خانواده ی همسر باید محترمانه ولی رسمی باشه چه تو دوران عقد چه بعد از ازدواج 

به هیچ عنوان شب خونه ی اونه نمون مگه مجبور بشی

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
بایدگربه رادم حجله میکشتم که نکشتم😬😬

منو شما خیلی شبیه هم هستیم وقتی هم داستان زندگیتونو میخوندم بیشترجاهاش فکرمیکردم خودمم .

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

طبق تجربه ای که اینجا بدست اوردم فقط روابط زنو شوهری 😎نداشته باش 

که دیگه اقایون سرد میشن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
دقيقا منم اين مشكلو دارم هنوز كه هنوزه از توقع كمك دارن همش

متاسفانه این صمیمیت و خودمونی شدن باعث بالا رفتن سطح توقع طرف میشه و این بعد از ازدواج خیلی آزار دهنده میشه 

جهیزیه سبک بخر خونه پدرشوهرت شب نمون دوری و دوستی احترام محبت ولی قاطی نشو نادیده بگیر حرفای بد ...

ما که دوریم مجبورم بمونم شب اونجا،خودمم دوس ندارم 😞

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

خیلی موارد هست ....باخانوادش صمیمی نمیشدم ..اصلا کوتاه نمیومدم و خودموکوچیک نمیکردم .. هیچ وقت ب خاطرش گریه نمیکردم و....هزار تا چیز دیگه فقط فاکتو گرفتم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤