2777
2789
عنوان

زن عموم منو از مهمونی بیرون کرد

455 بازدید | 34 پست

قبلا گذاشتم فقط بگید امروز برم جوابشون بدم یا دیره دیگه ولش کنم ساکت وایسم 

برا کسی هم نمی‌دونه پایین توضیح میدم

والا من نخواستم خودمو درگیرش کنم زن عموم منو برا پسرش خواستگاری کرد ما قبول نکردیم ولی اینا اصرار میکردن چند بار منو خواستگاری کردن حالا یه ماه بعد برا پسرش زن گرفتن برا نامزدی که اصلا مارو دعوت نکردن برا عقد رفتیم که زن عموم به مادر بزرگم گفته بود منو برگردونه خونه مادر بزرگم در گوشم گفت زن پسر عموت میدونه پسر عموت اومده خواستکاری  تو الان بدش میاد تورو ببینه برو ته تالار بشین  بعدشم گفت  برو بالا لباستو عوض کن الان راجبت فکر بد میکنن منم از یه ماه قبل مراسم ذوق داشتم که پسر عموم که جای داداشمو داره ازدواج میکنه رفتم کلی گشتم یه لباس خوشگل خریدم یه لباس مجلسی بعد نوبت ارایشگاه زدم که آخرش مادر بزرگم بیاد بگه برو ارایشتو پاک کن لباستو عوض کن تازه جالب اینجاست خواستم برقصم نزاشتن  منم برگشتم خونه الان زنگ زدن که چرا رفتین ناراحت شدیم 😂دلمه خودمو بکشم هنوز نگاه دختر عمه هامو یادم نمیره وقتی بهم گفتن برو ته سالن بشین بخدا یه جوری باهام رفتار میکنن انگار چیزی بین ما بوده والا که من اونم به چشم داداش گلم میبینم این حرفا هم بخاطر مادربزرگم زدن اگه مادربزرگم نبود دستمو میگرفت پرتم می‌کرد بیرون بعد زن عموم پشت تلفن به مامانم میگه. خودتون باید فکر میکردین دخترتون نیارید تو مراسم زشته مردم حرف در میارن دلم می‌خواد فردا برم زن عموم یه دل سیر بزنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بدون دعوت رسمی رفتی مراسم عقدشون؟!

نه خانوادم دعوت کردم نامه دادن من مجردم با خانوادم زندگی می‌کنم وقتی به اونا نامه دادن منم رفتم دیگه 

بنظرم یه چشمه برو دیگه من بعد هی نخوان برای بودن یا نبودنت تصمیم بگیرین شفاف سازی کن براشون بگو زن دیوونه حالت خوشه من میخواستم زنش بم خب میشدم من به چشم داداشم ایشون میبینم بار آخرتون باشه برای من تصمیم میگیریم کجا باشم کجا نباشم 

نه خانوادم دعوت کردم نامه دادن من مجردم با خانوادم زندگی می‌کنم وقتی به اونا نامه دادن منم رفتم دیگه

خب پس کارشون خیلی احمقانه و زشت بود

من میگم خودتو درگیر نکن که فکر کنن برات مهمه. فاصله بگیر و کلا ارتباط رو قطع یا محدود کن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چرا واسه خودت ارزش قائل نبودی بهتر بود تو عروسی اش سنگین تر لباس می پوشیدی

خب من لباس بدی هم نپوشیدم یه لباس مناسب بود واقعا یعنی دختر عمه ها عمو هامم دقیقا یه همچین لباسی پوشیده بودن 

دیگه نرو سمتشون بیخیال توام 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

چه رفتار زشتی داشتن باهات

چقدر بی فرهنگه زن عموت

اگه من زن عموت بودم میومدم و خوش آمد میگفتم و حتی میگفتم با پسرم برقصی

لیاقتت خییییلی بیشتر از خیلی ها هست 

چون همچین میزبانی سطحش خیلی پایین تر از شماست گلم

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)