2821
2789

بلنده یا کوتاه

بچه من نداشت ولی از پارسال که یه شربتی رو میخوره ریزش گرفته من دیگه موهاشو کوتاه کردم تا وقتی شربت رو میخوره کمتر بریزه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه شامپو فیروزه میزدم به سر دخترم ی بار شامپوش رو عوض کردم موهاش بدجور میریخت اولش متوجه نشدم ...

چند سال؟؟ موقع شونه اصلا نمیریزه؟؟

و صــبر عادت ماست...❤🦋

تا روی بازوشه

دختر منم همینقد بود موهاش و فر کوتاه کردم تا روی گوشش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دختر من ۳ ساله ریزش داره جلوی موهاش خیلی خالی شده از غصه اش دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم موهاش بو ...

دختر منم از بعد ۴ سالگیش ریزش داره دکتر بردم خیلی ولی قطع نمیشه کامل گاهی خیلی شدیده گاهی نداره گاهی کمه دیگه نمیدونم چه باید بکنم ول کردم شاید طبیعیه میریزه دخترت چند سالشه؟ ریزشش روزانه چند تاست؟؟

و صــبر عادت ماست...❤🦋

دختر منم از بعد ۴ سالگیش ریزش داره دکتر بردم خیلی ولی قطع نمیشه کامل گاهی خیلی شدیده گاهی نداره گاهی ...

دختر من ۶ سالشه گاهی زیاد مثل الان گاهی کم ولی میریزه طبیعی نیس اگه طبیعی بود کم پشت نمیشد جلوی سرش خالی شده کامل

دختر من ۶ سالشه گاهی زیاد مثل الان گاهی کم ولی میریزه طبیعی نیس اگه طبیعی بود کم پشت نمیشد جلوی سرش ...

شامپوش چیه؟ شاید از شامپو هم باشه

و صــبر عادت ماست...❤🦋

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792