2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه از دواج کرده بودم،همسرم سرکاربود،توخواب و بیداری دوتا جن وسایل آشپزخونه رو میکوبیدن بهم،شعله های گاز رو کم و زیاد میکردن،و من با چشم نیمه باز میدیدمشون،یکیش قدبلند یکیش قد کوتاه ،انگار از استخون و گوشت کمی که روشون بود و کش اومده بودن،وقتی بیدار شدم آشپزخونه مثل قبل از خوابم تمیزبود،انقدر وسایلا رو کوبیده بودن،اعصابم توبیداری خورد بود،الان ده سال از اون اتفاق میگذره،نترسیدم،درحالی خیلی ترسو و احساساتیم، مثل بقیه خانوم ها،و جالبتر اینکه نمی‌دونم چرا ب کسی تابحال نگفته بودم این اتفاق رو تا یه هفته پیش که ب همسرم گفتم اصلا باورش نشد،نترس،ببین تو تاریکی چشم خطاسازه،حتی تو اشکال هندسی که ثابت هستن اما چشم خطا میبینه،سعی کن خودتو آروم کنی.بگم شاید حرفای تکراری باشه اما سوره حمد رو بخون بذار آروم شی،بعضی اتفاق ها ذهن رو درگیر میکنه،ازش بیا بیرون،

من تازه از دواج کرده بودم،همسرم سرکاربود،توخواب و بیداری دوتا جن وسایل آشپزخونه رو میکوبیدن بهم،شعله ...

من خودم مریضی قلبی دارم برای همینه دیوونه شدم بچه هم ندارم خودم تنهام همش تو خونه😓

نیمدونم فازبعضیا چیه طرف حالش خیلی بدباشع هم دنبال یه چیز میگردن کارآگاه سایت خراب هرچی پروفایل گذاشتم قبول نمی‌کرد🤌الان مسعلع من اینه که وقتی یکی میاد شمارومرحم در خودش میدونه شما مرحمش بشید نه اینکه همش دنبال چیزای چرت وپرت باشید

الان خیلیا ناراحتی قلبی دارن،خیلی ناراحتی خاصی نیست،یکیش خودم،کافیه احساسات رو در حد تعادل نگه داری،انشالله بچه دار میشی و کلا ناراحتیم از بین میره،رفتی خونه خیلی ب خودت سخت نگیر،ذهنت رو آروم و درگیر کار و زندگی کن،و سعی کن دیگ یادت نندازی،ذهن ب هر چی فکر کنی،ازش تعریف می‌کنه و برات از اون چیز واقعیت و رویا میسازه و ارزیابی میکنه، انرژی خوب ب خونه بده،کافیه خیلی درگیر چیزای منفی نشیم،دم عیدم هست انرژیمونو حتی واسه عید میگیره.اروم باش و واقع بین تر،ب روزمرگی همه آدما فکرکن..شادباشید🌹♥️

الان خیلیا ناراحتی قلبی دارن،خیلی ناراحتی خاصی نیست،یکیش خودم،کافیه احساسات رو در حد تعادل نگه داری، ...

انشالله که هیچ وقت درزندگی غم و ناراحتی سراغت نیاد 😘

کدوم دعانویس از خدا باخبر بوده که ب کسی بگه خونه تو چیزی نداره،همشون میگن توخونه ت یه چیز هست و دعاییت کردن و😂،عزیزم خدا بالاسر همه ست☝🏼انرژی محکم بودن و نترست رو بالا ببر،مصلت شو ب خودت،ادمیزاد تو این دنیا باید هر لحظه محکم تر از قبلش باشه،انشالله یک روز هم بچه دارمیشی،میبینی بخاطر بچه ت  یک شیر ژیان قوی تر میشی🦁😉🌻

۲ساعت پیش باشوهرم تادم دررفتم اون رفت سرکارهواهنوزتاربک بوداومدم تواتاق چشام خاب آلودبودلامپونزدم تو ...

ووواااییییی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بسم‌الله الرحمن الرحیم

من هشت نه سال بچه دار نشدم،نمیشدم،شما که خودت نخواستی بنظرم تا الان که بچه دارنشی،انشالله بموقع ش،مسافرت از بهشت میاد تو آغوشت🥰از الان خودت رو یک زن و مادر محکم و قوی ،خوش انرژی بساز،والبته آدم تا وقتی بچه ندارها انگار یه کم نمی‌دونم عزت نفس ندارها جای پاش محکم نیست رو زمین و بین ادما،البته شاید حس من اینطور بوده قبلا،دوست ندارم از زندگی شخصیم بگم چون شاید خیلیا دارن میخونن، ولی اگر کمک کنه چرا که نه،همه ما ادمیم،باید درکنار هم باشیم،گرونیه اماهمدلی که دیگ خرج نداره😄☔🦋🌼با انرژی خوب برگرد خونه،بذار اون توهمه بگه بابا این خیلی  آدم پر وقوی💪🏼هست،حتی می‌تونه کدخدایی کنه برا یک محل.من بچه ده هستم،زمان قدیم زنهای ده چادر میبستن کمرشون و مثل مرد بودن،خیلی شجاع و نترس از همه چیز بودن،میدونی الان آنقدر پز،تجملات،حرفای پشت سر،نگاه های چپ چپ به هم زیاد شده،درحالی که همه ازتون خالی هستن اما نمادتکبر شدن،اونه عزت نفس ها گرفته شده،قبلا همه شبیه هم بودن،گفتم از قدیما هم بگم انرژی مثبت شه براتون