2777
2789
عنوان

همسایه

168 بازدید | 12 پست

تقریبا دوساله که دو تا برادر دوقلو به خانواده اضافه شده 

3 ماه بستری بودن و کلی سختی کشیدن پدر و مادر و بعد از ترخیص هم هرماه بیمارستان و دکتر میرفتن چون مشکلات زیادی داشتن .

چون نارس به دنیا اومده بودن و بعد مشکل راه رفتن بچه ها بود کلی کاردرمانی رفتن درواقع شکنجه شدن.

چون تا سه ماهگی بیمارستان بستری شدن  بدنشون  خشک شده بود و موقع کاردرمانی که تقریبا برای اینا 5 ماه طول کشید خیلی زجه میزدن و واقعا سخت بود.

حتی برای من...

یکم که بزرگتر شدن و راه افتادن همیشه چه خودم و چه مادرم جلوی همسایه ایی که طبقه پایین داشتیم سرافکنده بودیم و عذر خواهی میکردیم.

و بعدش چون حتی در حرف زدن هم مشکل داشتن دیر تر به حرف اومدن و فقط جیغ می‌کشیدن، جیغ های خیلی بد راستش مادرم خیلی دست تنها بود و خودش یه نفری واقعا نمی‌کشید برای همین صبح تا شب سرشون داد میزد .

حالا الان دارن حرف میزنن و راه میرن فقط گاهی پیش میاد یه زبع تا نیم ساعت بدو بدو  میکنن 

همسایه پایینی اکسیدانی هر دفعه میبینه آدم رو میگه چرا روز تعطیلی جارو زدی چرا صدا اومد چرا فلان شد

همیشه مامان میگه ببخشید 

البته اون بنده خدا هم خیلی آدم خوبیه

الان که این متن رو مینویسم قراره برای دفعه چهارم وقت جراحی بگیرن و یکی دیگه از دوقلو هارو عمل کنن  برای دفعه چهارم در یک سال.

باز قراره بیهوش بشن.

همسایه طبقه بالایی هم سرلج افتاده دقیقا وقتایی که این دوتا خوابن بچش که 11 سالشه شروع میکنه به کوبیدن پاهاش روی زمین گاهی از 5 ساعت شروع میکنه...

به همسایه پایینی گفتیم و اونم از طرف طبقه بالایی گفت چهار دیواری اختیاری پدر و مادرم انگار خیلی صبوری هیچی نمیگن ولی من همش دارم آرامبخش میخورم

امشب تا ساعت 3 شب میدویید بچش و شنیدم که می‌گفت بچه اون میدونه چرا بچه ما بشینه

من واقعا دیگه نمیتونم 

با خودم میگم تو خونه ای که پدر و مادر هست من نباید اصلا حرف بزنم

ولی واقعا این دوتا بچه از وقتی به دنیا اومدن همش مصیبت داشتیم

حالا که تازه یکم دارم بهشون می‌فهمیدم که نباید بگویید اون شروع کرده آرامبخش جواب نمیده 

صاحب خونه ام هستیم همه و فعلا نمیتونن بلندشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه بالایی از کجا میدونه بچه های شما خوابن که بچش بدوه

چون فقط زمانی سکوت میکنن که خواب باشند و همه دیگه متوجه میشن که صدایی نمیاد پس خوابیدن و وقت بیداری تا وقتی که باز بخوابم همه آگاهن چون صداشون میپیچه ...خدا به همون کمک کنه منم یه خواهر زاده بیش فعال دارم وحشتناکی همیشه در حال دویدن و جیغ زدنه به جز وقتی که خوابه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

خدا ان شاالله سلامتی بده،عاقبت بخیر بشن دوقلوها.هر زندگی یه سختی داره،خدا کمکتون کنه.رودربایستی رو بزارید کنار،قشنگ برید با دوتا همسایه دوستانه صحبت کنید ،سختی شرایط بچه ها رو بگید،دلجویی کنید ازشون.بالاخره این روزا تموم میشه،ان شاالله که اونا هم قانع میشن و بیشتر باهاتون راه میان.کلا بچه داری در آپارتمان معضله چه برسه که مثل شرایط شما یه کم سختی هم داشته باشید....خدا کمک کنه

اسی جان همانطور که طبقه پایین شیطونی های بچه هات رو تحمل کرده شمام بزرگواری کن طبقه بالاییت رو تحمل کن دیگه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

همسایه بالایی از کجا میدونه بچه های شما خوابن که بچش بدوه

ما چند ساله اینجا قبل از به دنیا اومدن بچه ها زندگی کردیم همیشه بابا ساعت 14 میاد خونه و نهار میخوره و میخوابه همون موقع که وقت اومدن بابا میشه اینام شروع میکنن

ما چند ساله اینجا قبل از به دنیا اومدن بچه ها زندگی کردیم همیشه بابا ساعت 14 میاد خونه و نهار میخوره ...

اوووووه پس اینا سر لج دارن خدا بدادتون برسه 

ما همیشه عذر خواهی کردیم ولی اون پرو پرو قیافه هم میگیره

درکتون میکنم خودم از اینجور همسایه ها داشتم اینا به معنی واقعی بی رحم ترین و مردم آزارترینن