2777
2789
نه بابا.الان ارکوپالای شیک اومده از چینی قشنگتر.من خودم سرویس چینیم آلمانی هست .الان ارکوپال ایرانی ...

اره منم آرکوپالای جدیدو دیدم خیلی خوشگلن

ولی با خودم میگفتم حتی طلا کوبم باشه باز این ارکوپاله به پای چینی نمیرسه

یعنی من اشتباه میکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرکوپالای خوشگل جدید ارزشش با چینی برابره،پس بخرم؟یا چینی گل سرخ دارم اونو تکمیل کنمکدوم ابرومندتر و ...

چینی گل سرخم خیلی قشنگه.ولی من خودم دوست دارم همیشه همه چی به روز باشه.من ارکوپالو  ترجیح میدم.

اره اشتباه فکر میکنی.ارکوپالای جدید خیلی نازن من که عاشقشون شدم.

من چون پولم نمیرسید ظرفای چینی خوشگل بخرم

میخواستم ست گل سرخ که ازش خیلیم خوشم نمیادو تکمیل کنم

دختر خونه ام ، نمیخوام بگن که یه ظرف با کلاس ندارن

ظرفشویی واجب نیس ب جاش مبل بهتر بگیر مبل ۱۵ زیاد بدرد نمیخوره بالاخره نمیشه ک بعد دوسال عوض کمی شرای ...

مبل راحتی با این قیمت میشه خرید از تولیدی باید بگیره مستقیم مغازه دارا همونی که 30 تومن میدن رو میتونی تو تولیدی 20 تومن بگیری چون 10 تومن پول دلالیه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

چون اصفهانیم و با بدبختی و دعوا خانوادمو راضی کردمویترین نگیرند برامظرف نقره و مرغی و فیروزه نگیرندف ...

اومدی بگی اصفهونیا خیلی لارجن ؟ اینجا طرف بنده خدا سوال کرده چطوری جهیزیه معمولی بگیرم حالا هی بگید ما جهیزیمون دو میلیاردیه کسی اینجا نگفت شما خسیسی که انقدر به رخ میکشین 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

ما وقت عروسیمون همون چیزای ضروری رو خریدیم الان خودمم کار کردم و خیلی چیزهایی که دوست داشتم رو هم خریدم ولی مادر شوهرم خیلی بهم سر کوفت میزد بگذریم که تو یه خونه ی ۴۵ متری کهدمال خودمونم نبود زندگی کردم که حتی جهیزیمم برلی اون خونه واقعا زیاد بود 

ما وقت عروسیمون همون چیزای ضروری رو خریدیم الان خودمم کار کردم و خیلی چیزهایی که دوست داشتم رو هم خر ...

خدایی چطوری آدم میتونه جهیزیه خوب و کامل بخواد از دختر در صورتی که به پسرش خونه نداده باشه😏

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
اومدی بگی اصفهونیا خیلی لارجن ؟ اینجا طرف بنده خدا سوال کرده چطوری جهیزیه معمولی بگیرم حالا هی بگید ...

خدا شفات بده اصلا کامنتا منو خوندی؟من که بهش گفتم منم خونم کوچیکه و چه چیزایی یگیره و چه چیزایی نگیره!

نه ربطی به لارج بودن نداره رسم اشتباهیه تواصفهان که باعث میشه کسیم که نداشته باشه ولی خودشو تو فشار بزاره و تهیه کنه من ک اصلا به این بنده خدام گفتم مخالفم..

الان تو خوبی با این بیان و رفتارت:/

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

اسی لطفا مختصر و مفید بخر

باور کن نصف بیشتر وسایل آشپزخونه بکار نمیاد

خیلیا فقط برای اینکه خریدن استفاده میکنن

من نزدیک ۱۵ ساله ازدواج کردم فقط یه سرویس چینی زرین داشتم از اول

یه سرویس قابلمه چدن که هنوزم استفاده میکنم

و....

۲سال پیش بخاطر این همه تبلیغات و... بخارشو خریدم که اصلا بدرد نمیخوره گذاشتم دیوار بفروشم