2777
2789

سلام خانوما شب بخیر . من واقعا دنبال همچین ضد آفتابی بودم ، کاملا سبک و بدون چربی . خیلییییی خوبه . اوناسی که پوستشون چربه بخرن و امتحان کنن فوق العاده

🥰🌜🙈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه میخرمش‌و برام فوق العاس

البته الان ایزدین مصرف میکنم

ولی ام کیو هم برام عالی بود

و‌من رنگ دارشو میگرفتم و‌رنگشم خیلیییی خوشرنگ بود

من چون سفید بودم روشنشو میگرفتم

و تناژ صورتی سفید داشت

من بعد از لافارر دنبال یه ضد آفتاب بودم فاقد چربی ، از رو نظرات دیجی کالا بعضیا میگن خوبه بعضیا هم ن ...

من که از ام کیووووو بی نهایت راضیم عزیزم . پوستم چربه . 

🥰🌜🙈
بی رنگش عزیزم . اره فک کنم . چون از داروخانه خریدم . البته قیمتشو نمیدونم چون نامزدم خریده . ولی فک ...

مرسی  تجربتو  گفتی  منم  سی سی کرم فارماسی شماره  دو گرفتم  اولین کرمیه  که عاشقشم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

منم همیشه میخرمش‌و برام فوق العاسالبته الان ایزدین مصرف میکنمولی ام کیو هم برام عالی بودو‌من رنگ دار ...

چه خوببببب ، پس چرا عوض کردین ضد آفتابتونو؟

🥰🌜🙈
چه خوببببب ، پس چرا عوض کردین ضد آفتابتونو؟

ی جا پرسیدم نداشتن

و بعدش مسافرت رفتم

ایزدین اصل چشمم خورد برداشتم

و گفتم ی تنوعی بشه

ایزدین هم خوبه

ولی ام کیو‌رو بیشتر دوسداشتم

تموم شه دوباره ام کیو میخرم

منم همیشه میخرمش‌و برام فوق العاسالبته الان ایزدین مصرف میکنمولی ام کیو هم برام عالی بودو‌من رنگ دار ...

عزیزم ببخشید من دنبال این ضدافتابم پیدانمیکنم جایی زو میشناسین انلاین بتونم تهیه کنم

شاید در جهانی دیگر….