2777
2789
عنوان

لعنت به فروشنده های هیز چشم ناپاک

330 بازدید | 18 پست

چرا بعضی مردا با انقدر هیز و چشم ناپاکن؟؟؟مانتو بلند خیلی گشاد تنم بود با شال بلند که شال کلا جلو بدنم و گرفته بود بعد رفتم داخل یه مغازه گفتم این پروو داره(تاپ بود)مرده اول بدنمو نگاه کرد گفت اون سایزت نیس برات بزرگه !!مطمئنم سایزم بودا ولی چقدر هیزن اخه خسته شدم اصلا مردک هیز اگه یک درصد سایزم نیست چطور به خودت اجازه میدی به بدنم نگاه کنی ؛حالم خرابه با چشما ناپاکش هیز بازی دراوردع

فک کنم شغلشه سریع تشخیص داده ها

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب فروشندست دیگه

فروشنده باید سینه ادم و نگاه کنه و نظر بده؟چرا کتوجه نیستی عزیزم با وجود اون همه حجاب ؛رفتم داخل گفتم این تاپ پروو داره (مطمئنم اندازم بود)مرتیکه هیز  بدنم پ نگاه کرد لعد میگه گشاده برات !!

فروشنده باید سینه ادم و نگاه کنه و نظر بده؟چرا کتوجه نیستی عزیزم با وجود اون همه حجاب ؛رفتم داخل گفت ...

😐

کار فروشنده همینه

شما دیگه خیلی حساسی فک میکنی کل دنیا بهت نظر دارن

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️