2777
2789
عنوان

گوشیم گم شده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
یعنی باور داشته باشی عمیقا که خدا کمک میکنه بله من الان دارم برات میخونم خواستی پاشو خونه کشو جیب لب ...

امیدوارم خدا کمکم بکتع .اک پیدا بشع واقلا شاد میشم 😭 ‌لطفا سوره نصرو برام بخون و دعا کن .احتیاج دارم بهت😭 .خیلی گشتم .چندین بار مویع خونه تکونی و...گشتم ولی پیدل نسشد

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار اره ‌ولی حسم میگه نه .شاید سرقتی چیزی رخ داده .یا از کیفم افتاده بیرون .نمیدکنم😭😭😭

Find my deviceنصب داری رو گوشیت؟

با یه گوشی دیگه وارد اکانت گوگلت شی یه گزینه داره گوشی هرجا باشه صدا میده و gpsهم فعال باشه جاشو نشون میده

Find my deviceنصب داری رو گوشیت؟با یه گوشی دیگه وارد اکانت گوگلت شی یه گزینه داره گوشی هرجا باشه صدا ...

روی گوشی گم شده بابد نصب باشع؟ 

Find my deviceنصب داری رو گوشیت؟با یه گوشی دیگه وارد اکانت گوگلت شی یه گزینه داره گوشی هرجا باشه صدا ...

توروخدا اگ بلدی کمکم کن.چجوریههه ‌.

همین برنامه رو روی این گوشیم میتونم نصب کنم؟ .گوشیم خاموش بوده و یادمه اخرین بار شارژش تموم شده بود .بازم بااینحال صدا میده،؟

سال ۱۴۰۱ بوده فک کنم یا اواخر۱۴۰۰ .دقیق یادم‌نییسات ولی خیلی تو خونه دنبالش گشتم خیلی ‌.راهی بلدی ک ...

خیلی وقته ازش گذشته 

متاسفانه منم راهی به ذهنم نرسید به احتمال قوی یا جایی دیگه افتاده یا ازت دزدیدن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
من هرچی گم کنم اینو همش تکرار میکنم پیدا میشه:اَصبَحتُ فی امانِ الله، اَمسَیتُ فی جوار اللهقل هو الل ...

رروزی چندبار باید بخونم؟

خیلی وقته ازش گذشته متاسفانه منم راهی به ذهنم نرسید به احتمال قوی یا جایی دیگه افتاده یا ازت دزدیدن

😭😭😭😭یعنی امید نداشته باشم؟