2777
2789
عنوان

گوشیم گم شده😭😭😭

250 بازدید | 38 پست

گوشیم گم شده و نمیددنم کحاست .اخرین‌بار یادمع خونه بودم و گوشیم شارژش تموم شده یود و خاموش شده بود .ازاونوقت به بعد دیکه پیدا نشد.کلی هم گشتم .نگد نگشتی .تمام عمرمو گشتم ولی پیدا نشد .چندمدتیه میکذره از این قضیه .میشه کمکم کنین چجوری بدون پلیس ،پیدا کنم گوشیمو؟ کلی چیزای باارزش توش بود .

کاش پیدا بشه😭

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه گم شد ینی؟

انگار اره ‌ولی حسم میگه نه .شاید سرقتی چیزی رخ داده .یا از کیفم افتاده بیرون .نمیدکنم😭😭😭

تو خونه گم شده؟

تاجایی ک یادمه بله .ولی حسم میگع نه .شاید سرقتی رخ داده یا از کیفی چیزی افتاده بیرون

بااعتقاد قلبی سوره ی نصر بخون پیدا میشه زیادبخون وبگرد

منظوزت از اعتقاد قلبی چیه؟ .مبسه شمام دعا بکنی من پیداش گنم ؟دلت پاکه 🤍

شاید یکی برداشته

نمیدونم .اگ کسی بدداشته خدا لعنتش کنه😭.میدونی چجوری میتونم پیداش کنم؟

چند مدت مثلا

سال ۱۴۰۱ بوده فک کنم یا اواخر۱۴۰۰ .دقیق یادم‌نییسات ولی خیلی تو خونه دنبالش گشتم خیلی ‌.راهی بلدی ک بتونم پیداس کنم؟

منظوزت از اعتقاد قلبی چیه؟ .مبسه شمام دعا بکنی من پیداش گنم ؟دلت پاکه 🤍

یعنی باور داشته باشی عمیقا که خدا کمک میکنه بله من الان دارم برات میخونم خواستی پاشو خونه کشو جیب لباس کیف مشما هر چی هست بگرد یهو پیدا میشه