2777
2789

منم فکر کنکور مثل مته توی سرمه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر و خیال چی داری؟ 

اینو یه جا دیگه هم گفتم. 

از نظر من تو کنکور هرکی نشخوار فکری ها و آیا میتونم یا نمیتونم ها و فکر و خیال ها رو رها کنه، برده. اگه فقط تمرکز روی مسیرت باشه و ول کنی بعدا رو و فقط حواست به درست باشه، بُرد کردی. میدونم سخته.. ولی برنامه بریز و عمل کن. ادم با برنامه مسیرش مشخصه. 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

من چند بار کنکور دادم و رتبه های خوب گرفتم استخدامی هم همین طور و در بدترین شرایط درس میخوندم خانواده برادرم پدرم وحشت ناک بود پر از ترس بودم دلیل موفقیتم این بود که جلوی افکار منفی را میگرفتم خودم را غرق در اون متنی که میخوندم میکردم فقط میخواستم بفهمم به شدن و نشدنش فکر نمیکردم

🥰🥰

من چند بار کنکور دادم و رتبه های خوب گرفتم استخدامی هم همین طور و در بدترین شرایط درس میخوندم خانواد ...

من خودم رتبه ۱۷۰۰ انسانی بودم ۴ سال پیش  ۱۳۹۹ وسط کرونا و اینا 

تازه تغییر رشته ایی بودم از تجربی به اسنانی 

دوباره میخوام کنکور تجربی بدم

من خودم رتبه ۱۷۰۰ انسانی بودم ۴ سال پیش ۱۳۹۹ وسط کرونا و اینا تازه تغییر رشته ایی بودم از تجربی به ...

خب راه و چاه را بلدی با خیال راحت درست را بخون سال های بعد نگی چرا نخوندم

🥰🥰