2777
2789
عنوان

تو رو به خدا بیایید😭😭😭

198 بازدید | 14 پست

صبح پاشدم دیدم پسر 5 سالم پاهاش حرکت نمیکنه....

تو رو به خدا براش دعا کنید 

الان بستریه😭😭😭😭

حمد شفا یا صلوات بفرستید براش زودتر خوب شه....

دارم دق میکنم😭😭😭😭😭😭

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجه منم ۲ سالگی اینطوری شد بدون هیج دلیلی خود به خود دیگه راه نرفت ده روز بستری شد بعدش خوب شد. دکترا اصلا دلیلشو نفهمیدن چون آزمایشاش سالم بود. یه دکتری گفت درد رشده میترسه تکون بده. هنوزم برام عجیبه چرا یهو اونطوری شد. 

نگران نباش انشالله چیزی نیست 

من به دعاهای شما ایمان دارم تو رو خدا دعاش کنید😭😭😭

بدون علت بود یهویی

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
بجه منم ۲ سالگی اینطوری شد بدون هیج دلیلی خود به خود دیگه راه نرفت ده روز بستری شد بعدش خوب شد. دکتر ...

دآرم دق میکنم خدایا چرا همش من تو غربت با بچه ام امتحان میشمممم😭😭😭

حال پسرتون خوب شده..؟ 

خواهش میکنم بگید شما متاپلازی روده ای داشتید؟؟؟ رو درمان کردید خیلی نگرانم... دعاتون میکنم😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
دآرم دق میکنم خدایا چرا همش من تو غربت با بچه ام امتحان میشمممم😭😭😭

پسرتون خوب شد؟؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

سلام دوست عزیز نمیدونم با طب اسلامی آشنایی دارین یا نه اما طب اسلامی درمان داره اگه اطلاعاتی ندارین برا اینکه دلتون قرص بشه مناظره ی دکتر آراسته و دکتر کردافشار که پارسال دعوت شدن تلوزیون نگاه کنین هردو پزشکن هردو طب سنتی بلدن اما دکتر اراسته طب اسلامی هم طبابت میکنه مناظره گمونم تقریبا یکساعتی میشد با دقت نگاه کنین اگه دلتون قرص شد بهم بگین شماره منشی دکتر اراسته بدم انلاین ویزیت بشین اگرم تهرانین حضوری برین اگه تهران نیستین میتونین نسخه ازشون بگیرین داروهارو از نمایندگی های شهرتون تهیه کنین یا کلا پیش هر نماینده ای که دوست دارین برین من اگه دکتر اراسته رو معرفی میکنم چون سرشناس هستن سرچ هم کنین هم اطلاعاتی درموردشون میخونین همم مناظره شون میبینین

تو تاپیک قبلیهاتون این متن رو نوشتم اینجاهم میزارم  بلکه بدرد بقیه هم بخوره

سلام دوست عزیز نمیدونم با طب اسلامی آشنایی دارین یا نه اما طب اسلامی درمان داره اگه اطلاعاتی ندارین برا اینکه دلتون قرص بشه مناظره ی دکتر آراسته و دکتر کردافشار که پارسال دعوت شدن تلوزیون نگاه کنین هردو پزشکن هردو طب سنتی بلدن اما دکتر اراسته طب اسلامی هم طبابت میکنه مناظره گمونم تقریبا یکساعتی میشد با دقت نگاه کنین اگه دلتون قرص شد بهم بگین شماره منشی دکتر اراسته بدم انلاین ویزیت بشین اگرم تهرانین حضوری برین اگه تهران نیستین میتونین نسخه ازشون بگیرین داروهارو از نمایندگی های شهرتون تهیه کنین یا کلا پیش هر نماینده ای که دوست دارین برین من اگه دکتر اراسته رو معرفی میکنم چون سرشناس هستن سرچ هم کنین هم اطلاعاتی درموردشون میخونین همم مناظره شون میبینین