2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتون دنبال مردهای خیالتون نباشه اونها که شما را میخان انتخاب کنید نه اونی که شاید بیاد  اینم ...

عزیزم خواهر من دقیقا همینطوریه 

خیلی ایده آل گراست هر چی خواستگار میاد رد میکنه ولی در حالی که همه اونا پسندش کردن ولی این حتی از کسی خوشش نیاد اجازه نمیده بیان صحبت کنن 

عزیزم خواهر من دقیقا همینطوریه  خیلی ایده آل گراست هر چی خواستگار میاد رد میکنه ولی در حالی که ...

اونها که ایده ال گران از خودشون راضی نیستن

خودشونو نشناختن

منم پروندم و الآنم پشیمونم خیلی خانوما راهی نیست دوباره برش گردونیم دعایی ختمی نذری اگه بلدید راهنم ...

منم همینطور خیلی خلم بخدا اون موقع شرایط روحیم خوب نبود ولی الان میگم کاش فرصت میدادم آشنا بشم

اونها که ایده ال گران از خودشون راضی نیستن خودشونو نشناختن

الان یه خواستگار داره که با خانوادش اومده پسندیده خواهرمو حالا معرف میگه اونا اجازه میخوان بیان صحبت کنن خواهرم میگه نه تحصیلات و ظاهر خوب  ، شغل  و خانواده خوب  همه چیز هم داره فقط خواهرم اجازه نمیده 

من کلی باهاش صحبت کردم اما فایده نداره 

به نظرتون چکار کنیم راضی بشه ؟

الان یه خواستگار داره که با خانوادش اومده پسندیده خواهرمو حالا معرف میگه اونا اجازه میخوان بیان صحبت ...

خوش بحال خواهرت، قدر این روزاشو بدونه😔😔

من که دارم جون میدم در حسرت یه خواستگار، شرایطمم بد نیست ولی نمیدونم چرا خدا نمیخاد😢

حالا تو این شرایط روحیم خواهر کوچیکترم داره ازدواج میکنه، دلم میخاد بمیرم....

هیچ وقت فک نمیکردم این بشه زندگیم😢😢

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........