2777
2789
عنوان

علت جوش چرکی پشت نرمی گوش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، خوبی خواهرم؟ مامان جان خوبن ان شالله ؟ خبری ازت نیست عزیز دلم. کجایی ؟ این شبها تو مراسم امام حسین جان به یاد مامانتون بودم و دعا کردم براشون، مامان من امروز جلسه ۱۸ پرتودرمانیش بود، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام عزیزم ، خوبی خواهرم؟ مامان جان خوبن ان شالله ؟ خبری ازت نیست عزیز دلم. کجایی ؟ این شبها تو مراس ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبید ؟

منم مامانم داره پرتو درمانی میره ولی جلسه ۸ ام بود 

دکتر ۲۸ جلسه نوشته 

شیمی درمانی هم میشه ولی دیگه مثل قبل نیست اذیت نمیشه خداروشکر 

یه خانمی دقیقا شرایط مشابه مامانم و داشت الان کاملا خوب شده باهاش ارتباط دارم گفت که خداروشکر به پرتو درمانی رسیده دیگه نترس....انشالله شفای عاجل نصیب شون بشه 

مامان شما چطوره گلم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
سلام عزیزم ممنونم شما خوبید ؟منم مامانم داره پرتو درمانی میره ولی جلسه ۸ ام بود دکتر ۲۸ جلسه نوشته ش ...

سلام خواهر، خدا رو شکر، الهی شکرت که اوضاع بهتره ، الهی شکر که حال مامانت بهتره، خیلی خوشحال شدم ، خدا بزرگه، کمک میکنه به بنده هاش، اگه درد داده درمونم داده، مامان من هم در حال پرتودرمانی هست، سینه اش بر اثر اشعه سوخته ، با اون که ژل مخصوص استفاده میکنه، تو این گرما هفته ای یه بار میره حموم چون سینه اش سوخته نباید زیاد بره حموم اما خب عرق که میکنه سینه اش میسوزه، با این حال نمیتونم شکر خدا رو بحا بیارم، فکرشو نمیکردم ما و مامانم بتونیم اینقدر تحمل کنیم و قوی باشیم، شایدم به اجبار ناچار شدیم به قوی بودن، اما میدونم ثمره همه این سختیا شیرینه شیرینه، الهی که حال مامانامون خوب بشه، قراره پاییز بریم مشهد پابوس آقاجانمون امام رضا جان، الهی که حال مامانت هم خوب بشه و تا اون موقع درمانش هم تکمیل بشه و با جان سلامت برین پابوس ضامن آهو، ان شالله با لب های خندون و دل شاد همدیگه رو ببینیم پیش سلطانی که شفا عنایت کرده به مامانامون ان شالله 💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام خواهر، خدا رو شکر، الهی شکرت که اوضاع بهتره ، الهی شکر که حال مامانت بهتره، خیلی خوشحال شدم ، خ ...

سلام آجی جونم خوبی 

خداروشکر عزیزم 

رفتی پابوس آقا سلام ماهم برسون انشاالله که ماهم بطلبه 

ممنونم 

شفای عاجل نصیب همه ی بیماران 

به حق آقا امام زمان 🤲

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
سلام آجی جونم خوبی خداروشکر عزیزم رفتی پابوس آقا سلام ماهم برسون انشاالله که ماهم بطلبه ممنونم شفای ...

ان شالله، الهی که ضامن اهو ضامن همه بیماران بشه صدقه سر اونا مامانای ما رو هم شفا بده.

به روی چشمام عزیزم 🌷