یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا من تو خونم کلی گل دارم کلید خودمو دادم به دخترعموشیه پیرزنه گفتم من نیستم به گلام اب بده
خب برو کلیدو از اون خانومه بگیر برو خونه تا اگه خیانت میکنه بفهمی
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
و درضمن اگه مطمنی خیانت میکنه بندازش دور مرتیکه رو البته اگه بچه نداری اگع داری که چی بگم😔💔 من خودم خیانت دیدم بخاطر بچم موندم چون خودم پول ندارم ک رفاهی ک خونه پدرش داره فراهم کنم مجبورم بمونم فعلا