بابا من تو خونم کلی گل دارم کلید خودمو دادم به دخترعموشیه پیرزنه گفتم من نیستم به گلام اب بده
خب برو کلیدو از اون خانومه بگیر برو خونه تا اگه خیانت میکنه بفهمی
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
و درضمن اگه مطمنی خیانت میکنه بندازش دور مرتیکه رو البته اگه بچه نداری اگع داری که چی بگم😔💔 من خودم خیانت دیدم بخاطر بچم موندم چون خودم پول ندارم ک رفاهی ک خونه پدرش داره فراهم کنم مجبورم بمونم فعلا