2777
2789
عنوان

عمل بینی با دکتر میلاد امامی تبریز

5349 بازدید | 33 پست

سلام دوستان کسی بینیشو با دکتر میلاد امامی عمل کرده؟؟؟ تبریزه سابقش کمه ولی اسم در کرده تو این دو سال .اگر کسی عمل کرده باهاش تجربشو بگه لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترای تبریز رو میشناسم ولی اسم اینو تا حالا نشنیده بودم حتما حضوری برو مطب نمونه کار ببین بعد عمل ک ...

رفتم بد نبودن . اخه دکتر خوبی نیست .شما میشناسین کس دگ؟

سلام من عمل کردم ۴ ماه گذشته خدایی راضیم ایراد نداره اما گفته بودم سربالا کنه کاملا ک نکرده اونم گفت چون پوستت ضخیمه باید از قسمت پره ها باز میکردم ک صلاح نبود،در کل اولویتش آسیب کمتر به بینی هست با کمترین تیغ زدن و اینا درمیاره و معتقده ایرادات که رفع میشه کافیه مانور زیاد ریسکه و نمیکنه نچرال پسندا باید پیشش عمل کنن،مال من قشنگ کوچولو شده اما قوس زیاد و سربالایی زیاد نداره