2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما برا کم کاریه تیروئید تون از چه چیزایی پرهیز میکنیین چه چیزایی رو نمیخورین ؟؟

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
شما برا کم کاریه تیروئید تون از چه چیزایی پرهیز میکنیین چه چیزایی رو نمیخورین ؟؟

پیاز .کلم. بادام. اینارو کم کارها نباس بخورن زیاد.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

عزیزم من کم کاری گرفتم

پسرم خداروشکر مشکلی نداره

فقط بعد از بارداری موند کم کاری تیروئید بیشعور😢😢😢😢

ببخشید اعصابم از دستش خورده😂

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
پیاز .کلم. بادام. اینارو کم کارها نباس بخورن زیاد.

ممنون خانومی

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
من خودم کم کاری داشتم و بچمم دنیا اومد اونم تیروییدش کم کار بود شما آزمایش خون وریدی هم گرفتين از بچ ...

پسرم الان 14روزشه،دیروزجواب غربالگریش گرفتیم که کم کارنشون داد..هنوزآزمایش وریدی ازش نگرفتیم

پسرم الان 14روزشه،دیروزجواب غربالگریش گرفتیم که کم کارنشون داد..هنوزآزمایش وریدی ازش نگرفتیم

اصلاااا خودتو نگران نکن. خیلی زود کنترل میشه. بعضی وختا هم هست ازمایش اولیه کم کار نشون میده ولی بعد چند روز نرمال میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خداازدهنت بشنوه ،هزارتانذرونیازکردم

تو دوران بارداری کی متوجه شدین که کم کارین؟ من تو چهار ماهگی فهمیدم که کم کار شدم و بعد قرص مصرف کردم

پسرم رو با التماس از خدا گرفتم، میشه خواهش کنم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین (خدا عزیزای دلتونو براتون حفظ کنه) و این تیکر تولد سه سالگی پسر نازمه😍

نگران نباش اصلا به خاطر همین ازمایش گرفتن که زود درمان بشه، توکل کن به خدا، شیر با استرس به بچه نده

پسرم رو با التماس از خدا گرفتم، میشه خواهش کنم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین (خدا عزیزای دلتونو براتون حفظ کنه) و این تیکر تولد سه سالگی پسر نازمه😍

اگه لووتیروکسین مرتب مصرف میکردی نگران نباش  دوره ایه انشالا ک چیزی نيس وریدی ک بگیری جوابش نرمال ميشه انشالا اگه نشدم دارو بده الان ک فهمیدی خیلی خوبه عزیزم هنوزم زوده اصلا روش اثر نمیذاره نگران نباش فقط سریع اقدام کن وریدی بگیر بعدشم ی آزمایشگاه دقیق ببر 

خدایا شکرت 🤗