2777
2789

من پایه سه دارم فکر میکردم باید پایه دو هم بگیرم ولی تر از یه مربی که اهل اصفهان بودن پرسیدم و گفتن دیگه نیاز به پایه دو نیست با همون پایه سه هم میشه مربی شد ولی من دیپلم هم ندارم بنظرتون میشه یا نه خبر ندارید ؟

برو بپرس

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

از اموزشگاه ها بپرس

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید دیپلم باشه فکر کنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

منم پرسیدم  موقعه ای کلاس میرفتم می‌گفت دیپلم لازمه با پایه سه هم میشه مربی شد نمی‌دونم برای خانوما شرط متاهل بودن داره یا ن اما آقایون باید متاهل باشن

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

لعنت به من یدونه دیپلم ندارم

تا چندم خوندی عزیزم 

اشکال نداره برو مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن ی رشته آسون و بدون دردسر منم دیپلممو تازه از بزرگسالان گرفتم

تا چندم خوندی عزیزم اشکال نداره برو مدرسه بزرگسالان ثبت نام کن ی رشته آسون و بدون دردسر منم دیپلممو ...

من نهم خوندم ، شما چه رشته خوندید و چقدر سختی داشت بعد از چند سال دیپلم گرفتید 

چه اعتماد به نفسی تازه یک ساله گواهینامه گرفتی میخوای مربی بشی یعنی اینقدر دست فرمونت تواین یک سال خ ...

نه دست فرمونم خوب نیست ولی اگر لازم باشه بخاطر شغلش تلاش میکنم

من نهم خوندم ، شما چه رشته خوندید و چقدر سختی داشت بعد از چند سال دیپلم گرفتید

میتونید برید ثبت نام کنید الان برای خرداد و شهریور ی رشته مثل فنی یا کارودانش انتخاب کنید هم بهتره هم دردسر اونجوری نداره چون رشته ها نظری مثل انسانی و ریاضی و تجربی امتحان نهایی داره هم خیلی سخته گرفتنش مگه اینکه بخونی خیلی 

من قبلا دبیرستان بودم ول کردم رشته ام ریاضی بود همون ادامه دادم چون امتحان نهایی بود و سخت بود دو سه سالی حدودا معطل شدم چند بار امتحان میدادم تجدید میشدم اما بیخیال نشدم این دی ماه امتحان دادم بلاخره قبول شدم خداروشکر