2777
2789
عنوان

دوستان برای مربی رانندگی شدن دیپلم لازمه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 18 پست
میتونید برید ثبت نام کنید الان برای خرداد و شهریور ی رشته مثل فنی یا کارودانش انتخاب کنید هم بهتره ه ...

ماشاالله پشتکار الان هدفتون چیه ؟ من رفتم برای ثبت نام ولی شرایط پیش نیومد رشته کامپیوتر خیلی سبکترر بود و انگار تقلب هم میدادن

ماشاالله پشتکار الان هدفتون چیه ؟ من رفتم برای ثبت نام ولی شرایط پیش نیومد رشته کامپیوتر خیلی سبکترر ...

ولی ۱۱ میلیون هزینش میشد از تابستان که رفتم برای ثبت نام هنوز ثبت نام نکردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشاالله پشتکار الان هدفتون چیه ؟ من رفتم برای ثبت نام ولی شرایط پیش نیومد رشته کامپیوتر خیلی سبکترر ...

دانشگاه برم واقعا ارزششو داره خیلی پشیمون بودم چرا چند سال پیش ول کردم نرفتم ولی هرجور شد ب ی زحمتی پاس کردم

تلاشتو کن حتما برو حیفه واقعا رشته کامپیوتر نشد ی رشته دیگه برو 

آره دقیقا برای همین میگم برو فنی و کارودانش زودتر دیپلمتو میگرفتی امتحانات کتبیش همش تقلبیه منم ک رشتم ریاضی بود امتحانات داخلی ک دست خود مدرسه بود سوال و جواب تو گوشی داشتم گوشی میبردم سر جلسه امتحان راحت می‌نوشتم روی برگه خیلی خوبه خودشون کمکت هم میکنند

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ولی ۱۱ میلیون هزینش میشد از تابستان که رفتم برای ثبت نام هنوز ثبت نام نکردم

۱۱ میلیون همشو یجا نمیدی امتحانات خرداد و شهریور و دی برگزار میشه هر سری چند تا کتاب بیشتر نمیتونی امتحان بدی طبق همون پول میدی دو سه سال طول می‌کشه تقریبا دیپلمت بگیری 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨