2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

12700 بازدید | 114 پست

سلام شماهم اذيت ميشيد يه زنه ديگه حتي محرمشم باشه جلوي شوهرتون لباس نامناسب بپوشه مثلا من خانوادهخواهرشوهرم توخونه مازندگي ميكنه ساپورت ميپوشه معذرت ميخوام كل لباس زيرش معلومه من زجر ميكشم اونطوري جلو شوهرم ميگرده سي ودوسالشه اين چيزارو بايد خودش بهتر بدونه

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

بله منم زجر میکشم اعصابم خرد میشه با اینکه شوهرم خیلی چشمش پاکه ولی لعنت بر شیطون 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زشته شوهرت هیچی بهش نمیگه؟

حتمن برادرش روش نمیشه

بگه 

چه بیشعوره 

من جلو داداش و کلا همه دامن بلوز یا سارافون میپوشم به جز وقتایی که تنهام یا با شوهرم تنهامم فقط روسری کلا دوس ندارم 

خدایش خیلی زشته 

psychometrist.ir تست های روانشناسی  

نه ناراحت نميشم شوهرم مگه حيوونه ب خواهرشم نظر داشته باشه 

مگه برادر من  ب من نظر داره وا😐😐😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من جلو داداشم و بابام تونیک و شلوار میپوشم و روسری هم سرم میکنم گاهی اوقات از گرما شاید روسری بردارم . بهش بگو رعایت کنه

واقعا چه فایده ای داره؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهــم😕