2777
2789
عنوان

سینه مرغ با سس خوشمزه چجوری بپزم

65 بازدید | 3 پست

سری قبل ازتون طرز پخت قیمه بادمجون رو پرسیدم راهنماییم کردین خودمم یه سری موادش رو زیاد و کم کردم خیلی عالی شده بود

لطفا بگین سینه مرغ رو چجوری بپزم که سفت نشه؟ من چون سفت میشه دوست ندارم و نمیپرم و حتی جایی مهمون باشیمم سینه نمیخورم بخاطر سفتیش

و بگین سسش هم چجوری درست کنم و اینکه اگه سس جدید و خوشمزه مرغ بلدین اونم یادم بدین لطفا

پیاز سرخ کن رب بزن با ادویه سرخ کن نمک بزن فلفل دلمه و هویج اگر دوست داری بریز 

اب بریز بزار بجوشه بعد مرغارو بچین توش همین ، ابم زیاد نریز همون تا روی مرغ باشه کافیه اگر قابلمه بزرگه که کمتر بریز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرغ مایونزی خوشمزه میپزم

مرغ ربی با هویج و فلفل دلمه هم خوشمزه میپزم

برا مایونزی .. مرغ  مایونز پیاز سیر فلفل سیاه نمک زردچوبه عصاره مرغ قاطی میکنی ۳ ۴ ساعت بمونه یخچال بعد سرخش میکنی بافت نرم و آبدار میده و بسیار خوشمزه

مرغ ربی هم پیاز خلالی تفت میدی بعد فلفل دلمه و هویج میریزی تفت میدی نمک زردچوبه فلفل سیاه عصاره مرغ بهم میزنی کامل بعد رب و یکم ابلیمو کامل بهم میزنی

مرغاتو میچینی و  اب میریزی روی مرغارو بگیره و میذاره بپزه