2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه هههه

من استفاده کردم ب فامیلامم گفتم همه راضی بودن 

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
چجوری استفاده میشه گلم؟

مریم گلی رو که از عطاریها باید تهیه کنی,یه مقدار مث چای دم میکنی و میخوری,ولی خیلی تلخه اول از کمرنگ شروع کن بعد غلیظش کن 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
مریم گلی رو که از عطاریها باید تهیه کنی,یه مقدار مث چای دم میکنی و میخوری,ولی خیلی تلخه اول از کمرنگ ...

معمولا هم دوهفته ای جواب میده ,روزی دو یا سه بار دم کنی

بله استفاده کردم خوب بوده و اگر اینکارو میکنی باید ماهی یکبار انجام بدی

اولش دهانه رحمت سفت و تقریبا بسته میشه (نباید نزدیکی کنی یا معاینه واژینال بری)

بعدش شروع میشه و داخل رحمت پاکسازی میشه 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
خیلی خوبه هههه من استفاده کردم ب فامیلامم گفتم همه راضی بودن 

من دیشب دوتیکه گذاشتم ولی وقتی میومد پایین خیلیییی میسوخت خیلی اذیت شدم. چقد باید استفاده کنم؟

وایییی نه فک کردم میزنی ب اونجا من هیچگونه دارو عطاری نمیتونم بخورم بالا میارم 

من از مخلوط اب نمک غلیظ با مقدار کمی سرکه طبیعی سیب استفاده کردم (20 دقیقه داخلش نشستم)

عالی جواب داد

تازه من باردار بودم و نمی تونستم از هیچ دارویی استفاده کنم وعفونت ادراری و زنان با هم داشتم

وایییی نه فک کردم میزنی ب اونجا من هیچگونه دارو عطاری نمیتونم بخورم بالا میارم 

برای عفونت دیروز تو کلاس آمادگی بارداری میگفت که سرکه سفید با آب قاطی کنین و با سرنگ تزریق کنین داخل 

خیلی کم اندازه یک نخود با اپلیکاتور و یا با انگشت حداقل با فاصله 4 - 5 سانتی از دهانه رحمت

روز بعد ازت فقط مایع شفاف میاد 

بعد تکه های سفید مثل دستمال کاغذی خیس شده و اگر هم حموم بکنی توی حموم خیلی خوب دفع میشه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
من دیشب دوتیکه گذاشتم ولی وقتی میومد پایین خیلیییی میسوخت خیلی اذیت شدم. چقد باید استفاده کنم؟

عزیزم ببین پودرشو بخر تو آب ولرم حلش کن بعد بشین توش ۱۵ دقیقه اینجوری بهتره

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇