بچه ها باورم نمیشه نمیدونم آمادگیشو دارم یا نه. همسرم خیلی اصرار داشت برای بچه. ماه پنجم اقدام بودم
عزیزم همین الان سجده شکر به جا بیار. خدا دیده میتونی که بهت داده شک نکن
خداروشکر هر کی بی بی چک میذاره من اشکم در میاد از خوشحالی شاید باورتون نشه برام دعا کنید لطفا
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم دارو چیزی میخوردی ؟چند ماه اقدام بودی ؟از کیت تخمک گذاری استفاده کردی یا نه ؟ببخش زیاد ...
تا ماه قبل لتروزل میخوردم این ماه نخوردم فقط دوفاستون رو ادامه دادم.یه کمم پرولاکتینم بالا بود یه ساله کابرگولین مصرف میکنم. ماه های قبل خیلی کیت و رژیم و روز تخمک گذاری رو رعایت میکردم این ماه اصلا کلا بی خیال بودم
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده. چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
تا ماه قبل لتروزل میخوردم این ماه نخوردم فقط دوفاستون رو ادامه دادم.یه کمم پرولاکتینم بالا بود یه سا ...
ای جانم
چه خوبه غافلگیر شدیا
منم از امروز کیت گذاشتم تازه روزه ده هستم دعا کن من و بقیه هم عکس بی بی بذاریم
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚