2777
2789

برای برادرم رفته بودن جایی آشنایی..دختره تند تند میومد روی خط پدرم بیایید عقد کنید و فلان..تحقیق کردیم معتاده و مشکل اخلاقی داره..زنگش زدم ک بریم پزشکی قانو.نی گفت صیغه بودم!!پدرم میگه صیغه حلال بوده گناه ک نکرده! زنگ زدم باز بهش گفتم برو پی کارت ما و مادرم نمیخواهیم این وصلت..دوروزه هی زنگ میزنه ب خط پدرم البته بابام پنهان میکنه گوشی دزدکی چک کردم ..باز زنگش زدم یه بار دیگه زنگ بزنی میام آبروت میبرم..چطور باید این دختره رو دک کرد!

وای چخبرتونه !  شاید کسیکه بهتون گفته مشکل داشته بادختره و این دخترم برای همین ناراحته چرا اینکارو میکنی باهاش گناه داره ! چرا اینقدر بد حرف میزنی راجبش خب اگر از اول محترم برخورد میکردی اینجوری نمیشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چخبرتونه ! شاید کسیکه بهتون گفته مشکل داشته بادختره و این دخترم برای همین ناراحته چرا اینکارو م ...

از اول درست برخورد کردیم..واقعا معتاده پدرش تایید کرد..بعدشم ک گفت صیغه بودم!

عروس بابات نشه یه وقت😬

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

زنگ بزنید ب خودش و خانوادش بگید و بگید اخرین باره و بلاکش کنید

از همون اول ا دختره شماره خودشو ب بابام داده و اصلا پدر و مادرش راه ارتباطی ندارن..میگخ مهم خودمم مادر پدرمم نخوان من میخوام

از اول درست برخورد کردیم..واقعا معتاده پدرش تایید کرد..بعدشم ک گفت صیغه بودم!

خب محترمانه تمومش میکردین کم کم کمرنگ میشدین الانم گوشی پدرتو بگیر از طرف بابات پیام محترمانه بده بگو ان شالله با وصلت با شخص دیگه اس خوشبخت باشید این وصلت به صلاح و قسمت نیست