برای برادرم رفته بودن جایی آشنایی..دختره تند تند میومد روی خط پدرم بیایید عقد کنید و فلان..تحقیق کردیم معتاده و مشکل اخلاقی داره..زنگش زدم ک بریم پزشکی قانو.نی گفت صیغه بودم!!پدرم میگه صیغه حلال بوده گناه ک نکرده! زنگ زدم باز بهش گفتم برو پی کارت ما و مادرم نمیخواهیم این وصلت..دوروزه هی زنگ میزنه ب خط پدرم البته بابام پنهان میکنه گوشی دزدکی چک کردم ..باز زنگش زدم یه بار دیگه زنگ بزنی میام آبروت میبرم..چطور باید این دختره رو دک کرد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگه نمیخوام..اونم دائم با بابام در ارتباطه..من گفتم بدتو میگن بریم دکتر..گفت من ازدواج کردم!گفتم اسم شوهرت توی شناسنامته میگه یه هفته ای جدا شدم..میگم همون لحظه ثبت میشه..میگه محرمیت خونده بودیم..با پیرمردی بوده گویا
خب پس شاید الان پدرتو جادو جنبلی چیزی کنه حواست باشه حتی اگر شد یمدت سیمکارت باباتو دربیار شمارشو عو ...
من اولین باری بود فحش دادم تمام بدنم میلرزید از ترس ..تپش قلب و لرزش دست و پا و صدا گرفتم..چون دیدم دختره اوضاعش خرابه و هر چی ما بهش میگیم زنگ میزنه ب بابام میگه..بابام مارو میخواس از خونه پرت کنه بیرون ..میگه ب شما ربطی نداره تهمت میزنین..جالبه دختره اولش ک بعنوان دختر..بعدش گفت ازدواج کردم..بعدش گفت اسمش توی شناسنامه نیس صیغه بودم حلال بودم..بابام یه جوری طرفدارشه انگار داداشم بهونه اس برا خودش میخواد! با مامانم دعوا کرد دو سه روز خونه نیومد..منم امشب زنگ زدم گفتم ادرستو پیدا میکنم میام ابروتو میبرم