2777
2789
عنوان

پسره بيشعور چرا اينجورى كرد🙁

1071 بازدید | 63 پست

با مامانم رفتيم سوپرماركت پسره داشت ازاونور خيابون ميومد ،از وقتى از ماشين پياده شدم بهم زل زد،اومد سيگار گرفت همونجا وايساد كشيدن از بيرون سوپرى همونطورى زل زده بود بهم،يجورى نگاهم ميكرد انگار تو ي نگاه عاشق شده بهمين بركت😐راستش منم ازش خوشم اومده بود،خيلي خوشگل و مردونه بود ؛بعد من نگاهش كردم (طلبکار طور😭خاك توسرم با ۲۴سال سن هیچی بلد نیستم😭)بعد زودتر از سوپری درومدم رفتم تو ماشین نشستم،شیشه رو دادم پایین ک اگه میخواد شماره بده بیادددددد ولیییییییی نیومد شماره بده😐اخهههه چرااااااا ،چرااااا واقعاا تف تو اين زندگى 

بس كن ايرانى

حالا خوبه هیچی بلد نیستی😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت عاشق شدی فکر گردی اون شده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اون سیگار میگشید و به بدبختیاش فکر میکزده

بخدا من توهمی نیستم،هیچوقتم متوجه نگاهای بقیه نمیشم 

ولیییی این ی بند زل زده بود بهم ،نگاهاش هنوز تو مخمه

بس كن ايرانى