2777
2789
عنوان

حس و حال من بعداز بارداری

178 بازدید | 18 پست

خانما من باردارم

با تلاش زیاد و آی وی اف نتیجه گرفتیم مشکل هم از شوهرم بود تعیین جنسیت هم نکردیم

وقتی جنسیت مشخص شد که دختره و من برای شوهرم گفتم گفتش که کاش پسر بود و من خیلی دلم میخواست پسر باشه و اینکه همش تقصیر توعه، اگه بهم میگفتی بیشتر هزینه میکردیم تا تعیین جنسیت کنیم. اینم بگم که ما یه پسر داریم و اونو یک سال بعد از عروسیم طبیعی باردار شدم

حالا بدترین حسارو دارم. خیلی دلم شکسته. با وجود اینکه خودم دختر دوست داشتم ولی الان کاملا بی حس شدم نسبت به جنینم

همش میگم یعنی به دنیا بیاد دوسش داریم؟😭😭😭😭

چقدر از شوهرم بدم میاد به خاطر این حسی که بهم داده

پسرم زندگیمه

بگو سرت این همه تو گوشیه تحقیق میکردی کاش بهت میگفتم تو لیاقت دختر نداری حیف دخترم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چقدر ناراحت کننده

بگو برای تاج و تخت و جانشین که یکی هست 🤐

دختر عشقه والا ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همش فکر میکنم واقعا زنها و دخترا بی ارزشن😭😭😭

با وجود اینکه خونواده م خیلی خوشحالن که بچم دختره و انصافا خونواده شوهرمم واکنششون خوب بود ولی حرفای شوهرم باعث شدن بدترین حسارو داشته باشم😭

پسرم زندگیمه
عزیزم صبور باش همین دخترت قلب باباشو تسخیر میکنه

من قاط زدم🥺

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دختر چراغ خونس عزیز دل پدره ملوس داداشه و حامی مادره بین پسر و دختر هیچ فرقی نداره همینکه ب دنیا میاد مهرش ب دل همه میشینه 

دعا کنید صحیح و سالم ب دنیا بیاد

فردا موهاشو خرگوشی میبندی میبینی ک چطور همسرت قربون صدقش میره و از شما هم عزیزتر میشه 🤍

چرا

برا همسر اسی دیگه شماه مهربون جواب دادی

حالا من یه پسر داشتم این یکی ام پسره شوهرم‌میگه فرق نداره ولی من ته دلم دوس داشتم دختر داشتنم تجربه کنم

ولی مطمئنم این مسائل تا دنیا اومدنشه به دنیا ک بیاد این حسا از بین خواهد رف

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

ای بابا چقدر ناراحت کنندهبگو برای تاج و تخت و جانشین که یکی هست 🤐دختر عشقه والا ❤️

حالا اگه رفتارشو با پسرم ببینی

از یه طرف کلی قربون صدقش میره و از طرفی تحمل کوچکترین اشتباهی هم ازش نداره

فوق العاده کمال گراس متاسفانه

پسرم زندگیمه
برا همسر اسی دیگه شماه مهربون جواب دادی

عزیزم منم بابام به شدت پسر دوست بوده مامانم میگ وقتی تو دنیا اومدی دینو دنیاش شدی

تو اطرافیان هم این مساله رو خیلی دیدم

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

طبق تجربه همین دختر میشه تاج سر باباش و تازه هوو دار میشی.

خیلی اطرافیان را دیدم که پسر میخواستن ولی وقتی دختر دار شدن اصلا تبدیل به یه آدم عاشق دخترشدن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
حالا اگه رفتارشو با پسرم ببینیاز یه طرف کلی قربون صدقش میره و از طرفی تحمل کوچکترین اشتباهی هم ازش ن ...

همسر ها همین هستند 

شما عاشق و پشت و پناه نی نی باش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️