2777
2789
منم قصد خودکشی دارم دنبال یه راه بدون دردم

خیلی اسونه پیدا کردنش که ک

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بهم بگی . من بخدا دیگه نمی تونم ادامه بدم . اصلا زنده بودنم دیگه فایده ای ندارد ممکنه به کسی آس ...

ن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم قصد خودکشی دارم دنبال یه راه بدون دردم

عزیزم اگه از زندگی و مشکلاتش خسته شدی برای رضای خدا کار کن ، سپاسگزار تمام نعمت های خدا باش ، وضو بگیر دو دقیقه وقت بزار یک دقیقه حاجتت رو به امام بگو و یک دقیقه بعد هم  به امام زمان اظهار دوستی و محبت کن به دروغ بگو من تو را بیشتر از پول و قدرت دوست دارم ،تو رو بیشتر از خانواده ام دوست دارم ،تو رو بیشتر از ...و غیره دوست دارم تا دو هفته حضرت نگات میکنه   

یه سال هیچجات درد نمیکنه خوبه😂😂😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

خیلی گفتم خیلی التماس کردم ولی هیچی به هیچی ...

منم مثل توام نکه الان مشکلاتم حل شده خیلی راه‌ها بوده رفتم انواع ختم و چله هر کی هر چی گفته امتحان کردم ولی برای رضای خدا کار کردن یه چیر دیگه است روایت هست که میگه کسی که برای آخرت خود تلاش کند خداوند دنیا و آخرتش را اصلاح می کند من افرادی رو دیدم که یک چهارم من هم تلاش نمی کنند ولی فقط  برای  آخرشون تلاش کردن خدا زندکی شون رو زیرو  رو کرده نشستن فقط قرآن حفظ کردن حالا بیا و ببین چه شوهری چه خانواده شوهری گیرشون اومده