2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته شانس ب طور کلی وجود نداره به همت و تلاش خودتون بستگی داره.... سوپری ایده خوبیه فقط جاشو از قبل بررسی کنید خصوصا تو شهرک های تازه احداث شده یا جایی که کمتر وجود داره جواب میده یک سال اول احتمال اینکه فقط هزینه هاتون در بیاد هست از سال دوم ب بعد به سود دهی میرسه

البته شانس ب طور کلی وجود نداره به همت و تلاش خودتون بستگی داره.... سوپری ایده خوبیه فقط جاشو از قبل ...

ما تو شهرک زندگی میکنیم اینجا سوپری زیاده همه هم درآمد خوبی دارن فقط جایی نیست که من بتونم مغازه گیر بیارم 

زندگی ی اجباره بعضيا از اسمون واسشون میباره بعضيا هم مث من ن 

نه هیچکس از آسمون واسش نباریده حتما یه جایی یه تلاش خیلی زیادی کرده ...ما هم امسال کاری رو شروع کردیم که عملا هیچ نتیجه ای ازش نگرفتیم از نظر مالی خیلی تو مضیغه قرار گرفتیم گاهی وقتا کم آوردیم از نظر روحی و به غلط کردن افتادیم  ولی تنها و تنها امیدمون به خداست و تلاش و پشتکار سر لوحه کارمون هست یاعلی بگو و بپر تو گود کسی از هیچ به همه نمی رسه ولی با تلاش امکان رسیدنش هست 

نه هیچکس از آسمون واسش نباریده حتما یه جایی یه تلاش خیلی زیادی کرده ...ما هم امسال کاری رو شروع کردی ...

زندگی فقط پول نیست به نظر من زندگی یعنی آرامش در کنار کسی که دوسش داری،