2777
2789

دوستان من اول با جنبه بازی در اوردم و اونم با حالت شوخی میگفت تقریبا و منم میخندیدم ولی دیگه خیلی تکرار میشه. دیگه مثلا میگه یکی رو دیدم تو خیابون به حدی خوشگل بود که همه ماشین ها واسش نگه داشتن. اینها دیگه داره بهم برمیخوره واقعا. از خودم هم تعریف میکنم جلوش. واسه این که هم یه راه دیگه رو رفته باشم منم از مردهای دیگه تعریف کردم ولی اونم به شوخی گرفت و تموم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میشناسش چجور ادمیه😒😒😒😒

شاید برای اذیت میگه 

منکه هر وقت شوهرم میگه فلانی ، میگم آره بابا عالیه از همه نظر برم بگیرمش برات ؟

دیگه میخنده کم میاره ،دیگه حرفشو نمیزنه

حالا جالب منم یکی دیگ رو تعریف کنم جلو میگه با اون ازدواج میکردی دیگه😐😐😐😐😐

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
اگر اشنا باشه تذکرمیدم اگر بازیگرومعروف باشه هیچی نمیگم ولی قبلنا جرش میدادم الان ادم شدم

ولی تا حالا ندیدم از آشنا تعریف کنه معمولا بازیگر وآدمای معروف رومیگه که خوب راستم میگه تازه خودمم میگم جوون عجب چیزیه😂

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

شوهرمن یه بار از جاریم تعریف کرد.منم گفتم تو مگه مثه شوهرش هستی که منو بازنش مقایسه میکنی؟بهش برخورد و انقد حساس شد که دیگه نمیذاره با برادرش همکلام بشم.بعدا خودش معذرت خواست ازم و حرف خودشو برد زیر سوال.من ناراحت شدم چون مقایسش بد بود.

عاشق خودمم...بوس بوس
خسته نباشی😁

منو شوهرم آدم خوشتيپ ببينيم ميگيم به هم.خوب چه ايرادي داره همه كه نظر بد ندارن.من از مرداي بلند قد خوشم مياد بهش ميگم ببين طرف چه قدي داره اونم اهتماد بنفس داره ميگه آره مث منه😁

شوهرمن یه بار از جاریم تعریف کرد.منم گفتم تو مگه مثه شوهرش هستی که منو بازنش مقایسه میکنی؟بهش برخورد ...

اصلا مقایسه معنی نداره هر ادمی با اون یکی فرق داره واقعا. خوب گفتی عزیزم